Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: En Gerçekçi Formula 1 Direksiyon Seti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Thrustmaster Ferrari F1 T500 Integral ile Formula 1 keyfini evinizde yaşayabilirsiniz.

Thrustmaster, üst düzey direksiyon seti Ferrari F1 T500 Integral'i teknoloji dünyasına duyurdu. Gerçek F1 tutkunlarına özel olarak Ferrari'nin F1 aracının direksiyonula birebir tasarlanan bu set, Codemasters'ın merakla beklenen F1 2011 oyunu ile maksimum uyumluluk sağlayacak.

[Resim: Thrustmaster-T500-RS-header.jpg]

Bu kadar gerçekçi ve iddialı bir oyun ekipmanının ucuz olmayacağını da tahmin etmişsinizdir. Firma tarafından verilen bilgilere göre, Thrustmaster F1 T500 Integral'in tavsiye edilen satış fiyatı 599 euro olacak.

Başarılı bir TV - ses sistemi - yarış koltuğu üçlemesiyle Formula 1 keyfini tüm heyecanıyla yaşatabilecek gibi görünen bu ürünü merakla beklemekteyiz.

Ürünün birkaç fotoğrafı daha

[Resim: thrust-l-2.jpg]

[Resim: f3aj.jpg]
Williams Cosworth veya McLaren Mercedes olanı yok mu? Sadece Ferrari mi?
Vay canınna f1 sevmem ama bu seti denemek isterim çok güzel görünüyo Tongue
cok pahalıdır ya
vay be denemek isterdim
Üfff be one biçim şeyyy
Ben annemi istiyorum ...
(09-19-2011 05:03 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Williams Cosworth veya McLaren Mercedes olanı yok mu? Sadece Ferrari mi?

Gerçekçilik bakımından şuan tek bu var. Ama çıkar herhalde ilerde birkaç model daha

(09-19-2011 05:20 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Ben annemi istiyorum ...

Bunu isteme alamazsın zaten Big Grin
4.000 sterlinede var orjinal ama onlar gerçek direksiyon oyunlarda oynamak için değil =D
(09-19-2011 05:35 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]4.000 sterlinede var orjinal ama onlar gerçek direksiyon oyunlarda oynamak için değil =D

Gerçeği niye o kadar ucuz ki ? Mercedes'in direksiyon maliyeti 30.000 $ olarak biliyorum Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler