Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Okul açıldı Forum sessizleşti :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(09-19-2011 03:01 PM)Serkan K. Yazılan: [ -> ]ben geç başlıyorum 1 hafta daha keyf bana Big Grin

Merak ettim nasıl 1 hafta daha tatil sana?
(09-19-2011 01:22 PM)Warrock Röportaj Yazılan: [ -> ]Üniversite'de olanların girişi imkansız gibi bir şey benim gibi staj dönemi olanların kafası rahat Smile

Bizim üni. aslında rahat istediğin her an kendi bilgisayarından bağlanabiliyorsun, ama kader bize gülmüyor ne yazık ki masaüstümüz var :/
Ne bekliyordun dolmasını mı =)
Okuldaydık bütün gün sen napıyon evde
Okul bitti koptum geldim ağa...
Geldim bende okulda müzik hocasına ayar oldum.
(09-19-2011 04:18 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]
(09-19-2011 01:22 PM)Warrock Röportaj Yazılan: [ -> ]Üniversite'de olanların girişi imkansız gibi bir şey benim gibi staj dönemi olanların kafası rahat Smile

Bizim üni. aslında rahat istediğin her an kendi bilgisayarından bağlanabiliyorsun, ama kader bize gülmüyor ne yazık ki masaüstümüz var :/

bende telefondan bakıyom Big Grin malum odtüde internet 100 mbps Big Grin bilgisayardan speedteste baktım, 98.04 download, 66 upload, pingide 8 çıktı victory.gif
(09-19-2011 06:53 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]

bende telefondan bakıyom Big Grin malum odtüde internet 100 mbps Big Grin bilgisayardan speedteste baktım, 98.04 download, 66 upload, pingide 8 çıktı victory.gif

Hacı doğum günü hediyesi bir waylıslı telefon alsana bana Big Grin
(09-19-2011 06:53 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]

Sen odtü'de misin ? Bi gün buluşalım Ankara'da Smile Severim Odtü'yü Smile Ya da geleyim bir şeyler yeriz Çarşı'da Big Grin
Olum lise 2 zormuş hoca dedi ondan yani Big Grin
lise 1 e başladım fazla gıremıyorum babam ucuyor yoksa adamımadamımadamım
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler