Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yaş sınırı :S
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
önemli olan clandaki insanların yaşı değil eğer 15 yaşındaki birisi clana grip 20 yaşından daha olgun davranıyorsa bir sorun yok Smile
(02-17-2010 04:22 PM)only4vip Yazılan: [ -> ]bu normal birşey insanların birbirine saygılı,efendi olması ıcın boyle bır uygulama var vede ıse yarıyor mesela bızım klanda 16 yasındada var 14 yasındada 34 yasındada ama 14-16 yasındakı kardeşlerimde 30 yaş olgunlugunda davranan kısıler böyle uygulamalar güzeldir yaş sınırı olan bir klana girmeye calış senden büyük abilerinle takıl kufur etmeyen argo konusmayan ozamana anlıyıcaksın ne demek ıstedıgımı

çok haklısın Smile bak benim yasım 16 eskiden wew vardı normalde 20 yaşından kücükleri almıyorlardı clanda bayanlar vardı oynayanların eşi felan vardı ama ben kendimi sevdirdim yeri geldiginde arkadaş yeri geldiginde abi kardeş olduk kendini sevdirirsen sınır ortadan kalkacaktır eminim ama şu an öyle bir ortamım yok olmasını çok isterim =(
şahsen benim klanım olsa bende -20 den aşağısını klanıma almam nedenmi ne sözlerini bilirler ne oturup kalkmasını lambur lumbur konuşan düzgün bir ifade kullandığın halde onu yalnış anlayıp küfür eden ergen gerisi sefil veletlerden hoşlanmıyorum!!!

sözüm meclisten dışarı!!
Akıl yaşta değil,baştadır Smile
(02-17-2010 07:04 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ]Akıl yaşta değil,baştadır Smile

Aynen katılıyorum Ademe DOST
Herrkes küfür ediyor...
Çünkü oyun oynamayı bilmiyorlar !
NE BEKLİYORSUN??
-Bencede +16 olması daha iyi olur...
Güzel bir clan için olgun insanlar yaş sınırı,

+20 +28 .
küfüre engel ban ama denemeden gormedende sınır koyulmazkı
Sayfalar: 1 2