Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Okullar açılıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(09-18-2011 06:53 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Teşekkürler Smile . Bu arada acayip nutluyum Big GrinBig Grin Çarşamba belediyede staja basliyorum aylık 300 lira Big Grin Warrock show var Big Grin

Bi Retail Check Big Grin Tongue
Ya töbe töbe ailem bir yandan siteye giriyom bur da sen susun yav açılıyorsa açılıyor ya Big Grin
(09-18-2011 07:10 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Açılsın ya.Son senem kurtulayım şu liseden.

İyi bir üniversite tutturursun umarım.Üniversiteli olmak gibisi yoktur heralde
(09-18-2011 07:07 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]
(09-18-2011 07:03 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Leyn neden moralimi bozuyorsun ! Angry Big Grin

okullar açılıyor diye üzüldüğünü gördüğüm ilk kişisin

neresini sevicez Big Grin eziyet matematikci gelip o uzun cetveli kafada kırınca zevk kalmyor Big Grin
Endüstri Meslek Lisesi / PC Bölümü/Veri Tabanı/Web Tasarım/Programlama /SQL/ Lise 4 Öğrencisi

Allah Başiniza Vermesin Big GrinBig Grin
(09-18-2011 07:08 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(09-18-2011 07:07 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]
(09-18-2011 07:03 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Leyn neden moralimi bozuyorsun ! Angry Big Grin

okullar açılıyor diye üzüldüğünü gördüğüm ilk kişisin

hayır sahsen bende üzülüyom , hemde hergün tam sabah giderken moralim bozuluyo

Sen sabahçısın ne güzel okuldan gelince gezebilirsin en azında.Ben öğlenciyim 12 den 6 ya kadar 6 dan sonrada ders falan gezcek vakit yok
Bende hastanede başlıcam staja baklım nolcak 2 gün okul 3 gün staj hem sevnyrum hem üzülüyorum okul bşlıyor diye.
Geç yatmak yok
Film İzlemek yok
sabahlamak yok
geç kalkmak yok Sad
Matematikçi off offSs.gif

Ümran Hoca: Oğlum Oğlum Oğlum! Ne yapıyorsun dövücem seni beyinsiz tembel.

Ertesi gün soru çözdüğümde

Ümran Hoca: Can çok zekisin sen derste arkadaşlarına uyma tamammı yavrum.

Big GrinBig Grin işte olay bu
Oyunu bırakıyoruz bu okul yüzünden lanet olsun böyle işe!
Benimde son senem ama çok arıycaz zamanı gelince pişman olucaz bence Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler