Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Charım Banlandı!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
selam arkadaşlar bugün Warrock'a girmeye çalıştığımda "Hesabınız Kapatıldı" diye bir uyarı aldım. Warrock Stats'dan baktığımda hesabım banlanmıştı.. Oyuna 2 haftadır girmiyorumAstsb. MYO okulunu kazandığım için okuldayım(Balıkesir).. İllegal bir programda kullanmadım ben bu oyunu 2007 den beri oynuyorum ve hayatımda hiç hack kullanmadım.. Haksız yere ban atıyorlar... Ticket attım başka ne yapabilirim ben bu char için çok uğraştım bu charda 4 yılımı verdim. Kurtarmak istiyorum.
Kusura bakma ama geri gelmiyecek charın. Bırak bu oyuna değmez haksız yere banladılar çoğu kişiyi item sildiler
Bende item kaybı ban felan olmadı warrock a tam gaz devamWink
Charını geri alabieceğini sanmıyorum yeniden başlamaktan başka bir çözümün yok
Ben böyle oyunun ... de ve oyunu bırak
Çok kasmısın ya 4 yılda Big Grin ve yalan olur o char boşa uğraşma
çarı geri alabilirsin belki ticket at sürekli
oyunun suyu cıktı artık taktimden aşa kasım paşa Big Grin adamları dolandırdılar resmen
benim de banlandı hesap, pm attım sınırsız ban yemiş Big Grin
Böyle oyunun .... 5. yıldır oynuyorum oyunu oynuyorum ayıptır söylemesi 150 tl yatırdım hiçbir hack ve hile programı kullanmadım sebepsiz yere ban yedim ticket attım gamersfirste gelen cevapta bana siz item hack kullandınız diyor hesabınız hiçbir şekilde açılmayacaktır diyor bütün warrock yöneticilerinin allah belasını versin ağır konuşuyorum kusuruma bakmayın bu oyunda normal bir player gibi oynarsan her zaman kaybedersin millet opk atıp nc atıyor temizden 70-80 lwl car yapıyor ban yiyen bizim gibi masum kişiler artık normal oyun oynamıyacağım
Herkese aynı cevap veriyorlar item hack kullandınız diye bakıyorumda item hack kullananların %40 ı ban yemedi arkadaşlar WarRockTR'de item hackleri ihbar diye konumuzda bakarmısınız item hacklere % kaçı ban yedi öğrenin Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler