Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ixmxf0xyqen blocked
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar 14.09.2011 tarihinde ixmxf0xygen hesabım bloke oldu. Oyunda arkadaşlar level mi düştün diye soruyorlar. Level düşmedim çoğu kişide hatalı banlamalar olmuş bnde o mağdurlardan biriyim sadece. Hesabım açılmayacakmış. Bu yüzden ixmxf0xyqen die bir hesap açtım. Yine oyundayım. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürler...
adamlar manyadı , benim oynadıgım chardaki bütün itemleri sildiler Angry ticket cevabında diyorki illegal birsey yapmısımAngry
(09-18-2011 02:52 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]adamlar manyadı , benim oynadıgım chardaki bütün itemleri sildiler Angry ticket cevabında diyorki illegal birsey yapmısımAngry

Kanka sen yaptın kabul et.2 hafta önce sitenin bugundan dolayı 180 günlük pre aldım diyordum.
(09-18-2011 02:58 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]
(09-18-2011 02:52 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]adamlar manyadı , benim oynadıgım chardaki bütün itemleri sildiler Angry ticket cevabında diyorki illegal birsey yapmısımAngry

Kanka sen yaptın kabul et.2 hafta önce sitenin bugundan dolayı 180 günlük pre aldım diyordum.

öyle bir olay oldu o 5 hafta önceydi + o yaptıgım char 5 hafta önce bann yedi zaten bu charda hic birsey yoktu burda biseyi anlamadan konusupda tepemi attırma m045.gif
geçmiş olsun

aybı cevabı bende aldım sordum ne yaptım illagal sey diye cevap yok
Kardeşim tekrar geçmiş olsun.
Banı açmazlar itemi yüklemezler bunlar ne biçim görevli yahu..
Referans Adresler