Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kopuqhortlak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
kopuqhortlak isimli üye geçenlerde oyunda dostluk vs yapalım dedi ısrar etti kıramadım. Girdik odaya decay,blue storm, artifact gibi maplerin bilgisayarım kötü, bilgisayarımın kastığı bu yüzden adam vuramıyacağımı bildiğim için arkadaşlara bu şekilde anlattım fakat arkadaşlar daha belli yaşa ulaşamadıkları için bunu dalga konusu olarak foruma bile taşımaya başladı sanırım yada amacı beni sinir edip, ağzımı bozmak olacak galiba. Her neyse vs yapmak zorunda değilim sadece çoook rica etti bu yüzden onayladım o gece canım vs yapmak bile istemiyordu, bu yüzden yargılanamam. Arkadaş tüm forumun görmesini istiyorsa buyursun bu konuda tüm forum görecek, belki içi rahat eder, belki göklere yükselir falan Smile Oyun o yüzden yüz verdik tepemize çıktın sen işte senin gibiler yüzünden bu oyun bu halde umarım farkındasındır.

BU(tık) konuda alakası olmayan bir şekilde laf atışması oldu ve ben bunu sevmiyorum, gider ayak takma beni kendine diye özel bir not bırakıp gidiyorum.

Hadi kendinize iyi bakın.
DOST
Hacı aksam buradaysan mac yapalım Semih sen ayarla macı ben gelirim
Herkesin dediğini takma, kendilerini tatmin ediyorlar Smile
Sakin ol seni kızdırmaya çalışmadım tamam orda sadece yorumumu yaptım her neyse kızdırdıysam özür dilerim
Bırak şu küçük arkadaşları Smile Egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar işte Smile Acıyorum onlara..
Referans Adresler