Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2 Kafadar vs Turkısh
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 24698bb.jpg]
[Resim: 2295.jpg]
[Resim: 2299.jpg]
[Resim: 2301.jpg]
[Resim: 2305.jpg]
sonunda dayanamayıp kaçtılar
mud banada hack dedi Big Grin oysaki kötü oynadım.

warrush3r arkadaşı tanıyorum sadece onu tebrik ederim.

Gidecem son vsmi yapıyım diyorum yok arkadaş izin vermiyorlar. :/

[Resim: 2516.png]
Tebrikler Smile
Tebrikler keşke bizimlede yapsaydınız bozkarttal bizim map decay olunca çıkmıştın beyfendi
atawizardın ben europe 2 kanalında redcloverda opk actıgını biliyorum. ss kanıt yok ama bizzat ben oyundaydım.
(09-18-2011 04:19 AM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]Tebrikler keşke bizimlede yapsaydınız bozkarttal bizim map decay olunca çıkmıştın beyfendi

Evet birader senin mapin decay olunca çıkmıştım istersen tüm warrcoktr nin bunu görmesi için foruma konu açayım he ? O zaman mutlu olacaksan açayım. Anlamıyorsun kasıyor oynamıyorum diyorum ne saçma sapan adamsın ya insanın sinirin bozmaya bire birsin birader. Ben seninle muhaddap olmuyorsam sende benimle olmuyacaksın bu kadar basit.
(09-18-2011 04:19 AM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]Tebrikler keşke bizimlede yapsaydınız bozkarttal bizim map decay olunca çıkmıştın beyfendi

Evet birader senin mapin decay olunca çıkmıştım istersen tüm warrcoktr nin bunu görmesi için foruma konu açayım he ? O zaman mutlu olacaksan açayım. Anlamıyorsun kasıyor oynamıyorum diyorum ne saçma sapan adamsın ya insanın sinirin bozmaya bire birsin birader. Ben seninle muhaddap olmuyorsam sende benimle olmuyacaksın bu kadar basit.
(09-18-2011 10:09 AM)ülkücü1 Yazılan: [ -> ]atawizardın ben europe 2 kanalında redcloverda opk actıgını biliyorum. ss kanıt yok ama bizzat ben oyundaydım.

Tabi la opk akar atimmi sanada opk VIP hackde var onuda atarım yeterki ister sen
tebrikler
Referans Adresler