09-17-2011, 11:41 PM
09-18-2011, 01:24 AM
Epeydir böyle kaliteli şarkı paylaşımı yapılmıyordu forumda. Birilerinin kulakları çınlasınnnnn ( Uğur yağdır bakalım =D ). İlginç bir bilgide vereyimki bu şarkı öyle çok popüler değildir ama Pink Floyd'un en iyi sololarından birisi bu şarkıdadır hatta 2si. Canlı Kayıtlarında ilk bölümdeki akustik gitarın çalınışı ayakta alkışlanacak cinstendir. Sonra Lead gitarla atılan soloda en iyi 10 Pink Floyd solosu arasında gösterilir. Bir comfortable Numb veya Shine on you Crazy Diamond part 5-8 kadar uzun soluklu değildir ama tadındanda yenmez.
09-18-2011, 02:49 AM
Ben pek beğenmedim açıkçası 

09-18-2011, 12:04 PM
Öncelikle bu nacizane şarkıyı bizimle paylaştığın için sana ne kadar teşekkür etsem az. Onun dışında, Hey You şarkısında giren gitar solosu öyle bir solodur ki, tüm müzik içerikli Fransa çıkışlı bağımsız filmlerinde hep repliklerde döner. Örnek vermek gerekirse, Le Premier Jour Du Reste De Ta Vie adlı filmi izlerseniz demek istediğimi anlayacaksınız.
Tekrar, tekrar söylemek gerekir ki, 'open your heart, i'm coming home' ve ondan sonra giren gitar solosu halen çok can acıtır benim nezdim de.
Tekrar teşekkürler.
Tekrar, tekrar söylemek gerekir ki, 'open your heart, i'm coming home' ve ondan sonra giren gitar solosu halen çok can acıtır benim nezdim de.
Tekrar teşekkürler.
09-18-2011, 01:34 PM
güzelmiş