Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock'da Oyundayken İnternete Girmiyor!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Warrockda düz lobydeyken falam giriyor ama oyun başladıktan sonra internet tuşuna bastığımda veya herhangi bir işlem yapmak istediğim zaman buna izin vermiyor?Bunun nedeni nedir..

Birde internet'e sağ tıklayıp sayfayı aç dediğim zaman yeni sayfayı açıyor eskileri açılmıyor....

Birde eğerki ben lobydeyken internetdeysem o sıradada oyun başladıysa mause o cross hizasının olduğu bölgede kalıyor[internet açıkken] ve öyle olduğunda ise oyunun beni loby'e atmasını beklemekten başka çarem kalmıyor çünki mause hareket etmiyor.
Görev yöneticisini çalıştırsamda mause hareket etmediği için hiç birşey yapamıyorum kıpırdatmaya çalışsamda 1 cm den fazla oynamıyor yerınden...

Küçük Not:Oyundayken cros'un içinde mause YOK

Yardımlarınızı bekliyorum,Teşekkürler
kardeş sorunun hakkında bi yorumum yok ama imzanı görünce tebrik etmek istedim hakkaten güzel Big GrinBig GrinBig Grin
(09-17-2011 05:08 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]kardeş sorunun hakkında bi yorumum yok ama imzanı görünce tebrik etmek istedim hakkaten güzel Big GrinBig GrinBig Grin

Bazıları çok iğrenç diyor ama neyse konumuz bu değil evet beyler bayanlar yardımlarınızı bekliyorum...
İnternet hızın hem oyunu hem interneti açmana elverişli olmayabilir ?

Gerçekten çok ilginç sorunlar, benimde arkadaşım İnternet Explorer'i açtıktan sonra Bilgisayarı kapatıp açmadan WarRock'a giremiyor adamım

Edit: Son olarak tarayıcını değiştirmeyi dene.
bende de aynı sorun var lobby de internete giriyor, oyun başlayınca ok ortaya sabitleniyor ve giremiyorum Big Grin
Alt tab yap öyle internete girersin yeni patchtan sonra oldu bu olay.
aynen bendede , oyuna baslıyınca maus seyi ortada kalıyor
(09-17-2011 05:00 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Warrockda düz lobydeyken falam giriyor ama oyun başladıktan sonra internet tuşuna bastığımda veya herhangi bir işlem yapmak istediğim zaman buna izin vermiyor?Bunun nedeni nedir..

Birde internet'e sağ tıklayıp sayfayı aç dediğim zaman yeni sayfayı açıyor eskileri açılmıyor....

Birde eğerki ben lobydeyken internetdeysem o sıradada oyun başladıysa mause o cross hizasının olduğu bölgede kalıyor[internet açıkken] ve öyle olduğunda ise oyunun beni loby'e atmasını beklemekten başka çarem kalmıyor çünki mause hareket etmiyor.
Görev yöneticisini çalıştırsamda mause hareket etmediği için hiç birşey yapamıyorum kıpırdatmaya çalışsamda 1 cm den fazla oynamıyor yerınden...

Küçük Not:Oyundayken cros'un içinde mause YOK

Yardımlarınızı bekliyorum,Teşekkürler

bendede nerdeyse aynı sorunlar var lobbyde internete girebiliorum ama oyundayken ctrl+alt+del yaparak internete girmek zorundayımSad
(09-17-2011 05:19 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Alt tab yap öyle internete girersin yeni patchtan sonra oldu bu olay.

Hmm deniycem inşallah olur çok saol....
Furkan o imzandaki ayak senınmı la obaaaaa
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler