Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Doğru yazmakta yasak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaş yorum yazıyoruz hemen uyarı puanı kime hakaret ettim bu forumdaki kişiyemi uyarı puanımın kaldırılmasını talep ediyorum.
Adminlere 13524176235746 kere küfrederim dediğin için herhalde Big Grin
aynen , banada direk bir konuda %20 geldi noldu diyorum küfür etmisim oda "salak , manyak" en fazla baska bisi demem zaten anlamadım!m045.gif
Bide asla full duruyo bari 1 haftalık olsun
(09-17-2011 02:55 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Bide asla full duruyo bari 1 haftalık olsun

Bende de var arka dışkı kelimesinin yan anlamlısının ortada noktalı (.) olarak yazdığım için %50 asla ! Dua et
(09-17-2011 02:56 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
(09-17-2011 02:55 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Bide asla full duruyo bari 1 haftalık olsun

Bende de var arka dışkı kelimesinin yan anlamlısının ortada noktalı (.) olarak yazdığım için %50 asla ! Dua et

Koptum Big Grin Big Grin Big Grin zaaaaaaaa Big Grin
Furkan hacı baktım uyarı puanına gerçekten sövmüşsün resmen ya,al buda link;

http://forum.warrocktr.com/Konu-Warrock-...#pid273040

Onlar bu forumun adminleri,sence kuralları senden iyi biliyorlar mı?Bence biliyorlar ve ona görede uyarı puanı veriyorlar adam demiş arasına nokta koysanda yasak o zaman vermiş adam....
(09-17-2011 02:58 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Furkan hacı baktım uyarı puanına gerçekten sövmüşsün resmen ya,al buda link;

http://forum.warrocktr.com/Konu-Warrock-...#pid273040

Onlar bu forumun adminleri,sence kuralları senden iyi biliyorlar mı?Bence biliyorlar ve ona görede uyarı puanı veriyorlar adam demiş arasına nokta koysanda yasak o zaman vermiş adam....
Haklı ama bir şey demem =)
Mesajla uyarmadan uyarı puanı veriyorlar.
Olum ben hacı değilim Big Grin bide yazdığım doğru değil mi? ama, ve o uyarıyı veren de gelse şuraya.

Aynen bi insan mesajla uyarır bizde he tamam falan deriz
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler