http://warrock-stats.com/index.php?site=search
kendisi exquesm01 forumda kendi vardır ve aynı zamanda yaşı profilinde yazdığı değil 13 yaşındadır lv 69 değil 5 kd si çarda kd yokki . bana powercı demiştir bende powercı değil opk odasında kasıldım yine yanlış bi yöntem ama hızlı level almak herkesi hoşuna gidior.
senın o yalanını kd yokmu gir bak stats açılınca bak bakım o vip hackleri alan kimdi ? power yapıom diye
Tw werrim benim prem bitcek param yok bu malı kandırıyodum
Beyler kendisi 13 yaşında onun için takmıyorum
sen kaç yasındasn ki sanki
pkklısn yazıor face hesabının sonnda hatta
exquesm01'nın imzasındaki videoda calıntı birde benim diyor

Beyler ben ülkücüyüm pkk lı diyor töbestafurlak kurtlardiyarı rında operatörüm yalan söylüyor kendisi kötü ye düştümü milleti suçluyu bundan 2 gün önce face çalındı kızılhack team diye bi grup ve herşeyi yazmışlar buda bana pkk lı diyo yaşım 15 bende velet olabilirim ama bunun gibi yaşımı yüksek göstermiyom
Adam bana mesaj atıyo "o pkklı biliyor musun" diyor

1-Ben o yaşı sallıyorum 2- nerden bilımı ham nedeelim hacklendıgını 3- neden durduk yere hacklesnler?
(09-17-2011 02:53 PM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]1-Ben o yaşı sallıyorum 2- nerden bilımı ham nedeelim hacklendıgını 3- neden durduk yere hacklesnler?
1- hep öyle olur
2-türkçe dilinde yaz!
Seviyeli bir şekilde tartışcaksanız tartışın,aksi halde uyarı puanı alabilirsiniz ve konuyu kilitlerim...