09-17-2011, 02:34 PM
09-17-2011, 02:36 PM
(09-17-2011 01:22 PM)crazyfb Yazılan: [ -> ]Sizin bu adamlarla alıp veremediğiniz ne, cok oyun oynadım bu adamlarla gerek rakıp gerekse onlardan oldum. gercekten ıyı oynuyorlar. sızı cok durttuler sanırım ondan ugrasıyorsunuzayrıca opk ıle kasıldı dıyosunuz komple seceresını cıkartın oyle bakılsın, sızınde bı zamanlar neler yaptıgınız bılınıyor. bu oyunda kımın ne oldugu bellı, sız bu adamların anca uzerındekı tozu alırsınız, hadı sımdı kumda oynayın, kumdan kaleleler ınsaa edın
09-17-2011, 02:40 PM
(09-17-2011 02:36 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ](09-17-2011 01:22 PM)crazyfb Yazılan: [ -> ]Sizin bu adamlarla alıp veremediğiniz ne, cok oyun oynadım bu adamlarla gerek rakıp gerekse onlardan oldum. gercekten ıyı oynuyorlar. sızı cok durttuler sanırım ondan ugrasıyorsunuzayrıca opk ıle kasıldı dıyosunuz komple seceresını cıkartın oyle bakılsın, sızınde bı zamanlar neler yaptıgınız bılınıyor. bu oyunda kımın ne oldugu bellı, sız bu adamların anca uzerındekı tozu alırsınız, hadı sımdı kumda oynayın, kumdan kaleleler ınsaa edın
Turhan baba bu şahıslar herşeyi yaparız ama yakalanmayız sanıyorlar ama yakalanıncada yağ misali üste çıkmaya çalışırlar hazmedemediler daha sırayla çıkıyor foyalar foyalar çoğu script , bunları script atıcaz bi kenara
09-17-2011, 02:46 PM
Bunların Pislikleri bir bir ortaya çıkınca Ortalığı buluyolar kimin nereye ne yaptığı belli değil gardaşşş..
09-17-2011, 03:08 PM
1 Ocak'taki temizlemede banlanır.
09-17-2011, 03:13 PM
(09-17-2011 02:46 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]Bunların Pislikleri bir bir ortaya çıkınca Ortalığı buluyolar kimin nereye ne yaptığı belli değil gardaşşş..
G.. korkusundan ne yapacaklarını şaşırıyorlar gardaaşş nc nc atın ....
09-18-2011, 12:18 AM
(09-17-2011 01:22 PM)crazyfb Yazılan: [ -> ]Sizin bu adamlarla alıp veremediğiniz ne, cok oyun oynadım bu adamlarla gerek rakıp gerekse onlardan oldum. gercekten ıyı oynuyorlar. sızı cok durttuler sanırım ondan ugrasıyorsunuzayrıca opk ıle kasıldı dıyosunuz komple seceresını cıkartın oyle bakılsın, sızınde bı zamanlar neler yaptıgınız bılınıyor. bu oyunda kımın ne oldugu bellı, sız bu adamların anca uzerındekı tozu alırsınız, hadı sımdı kumda oynayın, kumdan kaleleler ınsaa edın
Kumdan eyfel kulesi yaptım sana anladın onu sen

09-18-2011, 12:19 AM
ooooooooofffff dedikce gara bagrim sizlar **** **** bizden kotuler
)))
)))09-18-2011, 12:31 AM
(09-18-2011 12:18 AM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ](09-17-2011 01:22 PM)crazyfb Yazılan: [ -> ]Sizin bu adamlarla alıp veremediğiniz ne, cok oyun oynadım bu adamlarla gerek rakıp gerekse onlardan oldum. gercekten ıyı oynuyorlar. sızı cok durttuler sanırım ondan ugrasıyorsunuzayrıca opk ıle kasıldı dıyosunuz komple seceresını cıkartın oyle bakılsın, sızınde bı zamanlar neler yaptıgınız bılınıyor. bu oyunda kımın ne oldugu bellı, sız bu adamların anca uzerındekı tozu alırsınız, hadı sımdı kumda oynayın, kumdan kaleleler ınsaa edın
Kumdan eyfel kulesi yaptım sana anladın onu sen
aklı sıra laf soktu gene millete, adamım benim ya adam adam.
birde kelime oyunu yapıyor. eminim tsde çok gülüyorsunuzdur buna, ailenin neşe kaynağı, sevgi pıtırcığı, zeki insanı öve öve bitiremem

09-18-2011, 12:57 AM
Sizin her şeyiniz ortada.Biz oramızdan buramızdan uydurmuyoruz.Belgeler de burda.Bide buraya yalakaları gelmiş hala savunuyor. http://forum.warrocktr.com/Konu-Aralar%C...z1YFP3NixG Savunanlar bu konuya da baksın.Şu yalakalara da koca bir "script ordan"