Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dizüstü bilgisayar öneriniz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar merhaba.Ya ben şuan için idarelik bi dizüstü bilgisayar alıcamda aklımda 2 tane bilgisayar var fakat karar veremedim.
1.si SAMSUNG OLAN laptop ...TIKLA
*Samsung 1200 TL E GELİCEK
-
2.Sİ PACKARD BELL OLAN ...TIKLA
*PACKARD BELL 1600 TL E GELİCEK...
-
Ne diyosunuz arkadaşlar karar veremedim.Açıkçası monitörü çok güzel ve büyük packard ın ama sadece monitör için bu kadar + fiyat verilir mi ? Yoksa samsung mu al dersiniz.Yardımcı olursanız sevinirim...
2. Seçenek daha cazip geldi bana
1 bana güzel geldi victory.gif ama warrock oynarsan belki kasabilir
2. Seçenekti Bilgisayarı Alırsın WarRock Kasmaz Sanırsam Ve Diğer Başka Oyunları Max. Ayarlarda Oynasan Bile Kasmaz Smile Ama Exper Al Derim İlerde Ram , Ekran Kartı Değiştirebiliyorsun Smile
Bilgisayar alıcaksan VatanComputer dan almanı tavsiye etmem.
2 Gb ram 512 ekran kartı packard bell i3 işlemci ve 2.40 ghz ile warrock yüksek ayar 0 kasmaTongue

ama 2. seçenek diğer oyunlarıda kaldırır
sadece monitör farkı yok 2. pc 6 gb ram varken 1. pc de 3 gb var ,işlemciler yine aynı i5 işlemci , hdd 1. pc 320 gb 2. pc 500 gb hdd içeriyor. Bana kalsa 2. pc derim .
Laptop boş ya alma bence ben kullanıyorum hiç hoşuma gitmiyor. Sen oyun oynuyan insansın he oyunu oynamıyorsan sadece netle işin varsa al.
Referans Adresler