Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mail hırsızları yine türedi dikkat edin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Mail adresime pek girmem ama ticket falan atmıştım öyle bi bakıyım diye girdim mail adresinde hiç arkadaş ve başka sitelere üyelik yoktur sadece g1 den mesaj gelir ticket cevaplarına baktım çıkıcakken gereksiz de 1 ileti oldugunu gördüm içeriği resimde olduğu gibiydi

[Resim: 13402.jpg]

Bu işi veledlerin yaptığı apaçık ortada böyle olmasaydı Yeni Türk Ceza kanuna göre mail hırsızlıgı bu tip cezaları bilmesi gerekirdi.
Bitek akıllı onlar hep biz salağız bu insan müsvettelerinin oyununa gelmeyin arkadaşlar.Eğer bunu yapan (insan) bu konuyu okursa benimle iletişime geçsin.Ben bu işin peşini bırakmıycam.
bir de gerçekçi yazmışlar şunlara bak Big Grin
Bilgilendirme amacıyla güzel konu fakat hakaret içeren mesajları editlersen sevinirim
Afedersiniz ama ne kadar saçma insanlar var kim verir şifresini vs bilgilerini de istiyosun Big Grin
(09-16-2011 05:30 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Afedersiniz ama ne kadar saçma insanlar var kim verir şifresini vs bilgilerini de istiyosun Big Grin

veren insalar var Smile
Usta msn ' ini kapatmışsın siyahla ama üstte görünüyor.
allahım bu arkadasada geldi msn ekibi gibi gönderiyorlar , görünce cok güldümBig Grin
(09-16-2011 05:43 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Usta msn ' ini kapatmışsın siyahla ama üstte görünüyor.

zaten neden gizleme geregi duydum bilmiyorum farkettim konuyu yolladiktan sonraSmile
Bırakın şu adamları saçma saçma mail atıyorlar kim kanar yahu.
Şunlara bak bide Şifrelerini istiyorlar. Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler