Evet Arkadaşlar benimde itemlerim silindi ve ticket attım.Gelen cevaba göre silinen itemleri geri getirme yetkileri yokmuş ve birtek retail itemleri silemezlermiş.Neyse herkeze geçmiş olsun.

ya kardesim böyle bir sacma haber mi olur , adamlar yüz yılda bir dogru is yapalım dedi onuda b-k ettiler

oynadıgım chara +4000 G1 harcadım preler aldım ... adamlar durduk yerde silip birde yüklemiyor böyle seymi olur gercekten oyundan soguttular
(09-16-2011 02:24 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]ya kardesim böyle bir sacma haber mi olur , adamlar yüz yılda bir dogru is yapalım dedi onuda b-k ettiler
oynadıgım chara +4000 G1 harcadım preler aldım ... adamlar durduk yerde silip birde yüklemiyor böyle seymi olur gercekten oyundan soguttular
2 hafta önce g1 in sitesinin bugundan yararlanıp 180 gün gold pre çektim diyordun. Anlamıyorum neden kızdığını.
Geçmiş olsun sözüm meclisten dışarı ama hesaplarında hertürlü hackı yapıp sonra hiçbirşey yapmamış gibi forumlara konu açanlar hesabım banlandı hiçbirşey yokken şunu yapmadım bunu yapmadım vallaha acımaktan cok sövesim geliyor onlara ama itemi gidenler için birşey demeyeceğim geçmiş olsun

Bazıları kendini kandırıyorda neyse