Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kötü haber!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet Arkadaşlar benimde itemlerim silindi ve ticket attım.Gelen cevaba göre silinen itemleri geri getirme yetkileri yokmuş ve birtek retail itemleri silemezlermiş.Neyse herkeze geçmiş olsun.SadSad
Bunu herkes biliyor Smile
Sömüren styla
ya kardesim böyle bir sacma haber mi olur , adamlar yüz yılda bir dogru is yapalım dedi onuda b-k ettiler Angry oynadıgım chara +4000 G1 harcadım preler aldım ... adamlar durduk yerde silip birde yüklemiyor böyle seymi olur gercekten oyundan soguttular
(09-16-2011 02:24 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]ya kardesim böyle bir sacma haber mi olur , adamlar yüz yılda bir dogru is yapalım dedi onuda bok ettiler Angry oynadıgım chara +4000 G1 harcadım preler aldım ... adamlar durduk yerde silip birde yüklemiyor böyle seymi olur gercekten oyundan soguttular

Seni anlıyorum kardeş itemlerim silinmeden yani oakşam 1200g1 almıştım önceki haftada 2000g1 + 10gün gold pre hepsi boşa gittiAngryAngryAngry
(09-16-2011 02:23 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Bunu herkes biliyor Smile

bilmeyen vardır merak etme Big Grin. Zaten tickete baktım foruma yazıyordum ama evden çıkmam lazımdı yoksa sabah paylaşacaktım konuyuWink
(09-16-2011 02:24 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]ya kardesim böyle bir sacma haber mi olur , adamlar yüz yılda bir dogru is yapalım dedi onuda b-k ettiler Angry oynadıgım chara +4000 G1 harcadım preler aldım ... adamlar durduk yerde silip birde yüklemiyor böyle seymi olur gercekten oyundan soguttular

2 hafta önce g1 in sitesinin bugundan yararlanıp 180 gün gold pre çektim diyordun. Anlamıyorum neden kızdığını.
bu kötü oldu Angry geçmiş olsun hepinize
Geçmiş olsun sözüm meclisten dışarı ama hesaplarında hertürlü hackı yapıp sonra hiçbirşey yapmamış gibi forumlara konu açanlar hesabım banlandı hiçbirşey yokken şunu yapmadım bunu yapmadım vallaha acımaktan cok sövesim geliyor onlara ama itemi gidenler için birşey demeyeceğim geçmiş olsun Sad
(09-16-2011 02:56 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Geçmiş olsun sözüm meclisten dışarı ama hesaplarında hertürlü hackı yapıp sonra hiçbirşey yapmamış gibi forumlara konu açanlar hesabım banlandı hiçbirşey yokken şunu yapmadım bunu yapmadım vallaha acımaktan cok sövesim geliyor onlara ama itemi gidenler için birşey demeyeceğim geçmiş olsun Sad

saolSad
(09-16-2011 02:47 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bu kötü oldu Angry geçmiş olsun hepinize

saolSad
Bazıları kendini kandırıyorda neyse
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler