Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şu iki gündür banlananlarla falan ile ilgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Dostlar bakıyorum da hani hesaptan itemleri silinen arkadaşları dışta bırakarak konuşuyorum. Hesabı kapatılan çoğu insan var hepsi nedensiz yere kapatıldı diyor. Elbette ki vardır durduk yere hesabı kapatılan da ama içlerinde durduk yere diyen çook fazla hack kullanan var Big Grin İlgimi çekti zamanında hack bu eminim dediğim 10-15 adamın hesapları kapatılmış diyor yok retail vardı falan zamanında ne laflar ettiler yok işte oyunu öğren de gel hackmiş bizde hack olmaz falan şimdi 1 level hesaplarla oynuyorlar, hala da hack kullanıyorlar bariz biçimde. İşin komik tarafı bir de hesabım banlandı durduk yere diyorlar. Smile Haksız yere diyen arkadaşlar lütfen kendinize bir sorun banlanmamı hak edecek ne yapmış olabilirim ? Ortada bir sorun var evet, itemleri silinen haksızlık yaşayanlar onlara hiç bir sözüm yok. Tek sözüm haksızlığa uğramamış ama uğramış gibi davranan o "sevgili" arkadaşlara. Smile Hızır'ın açtığı konu da bakıyorum nick'lere bazıları cidden haksızlığa uğramış ama arada bazı tipler var çakallık yapan. Görüşleri almak istiyorum.

Saygılar WTR Ailesi Smile
katılıyorum yazdıklarının tamamına. sütten çıkmış ak kaşıklar sanki Big Grin
Akşam bu yazıyımı düşündün önçelikle Big Grin ve aynn öyle insanlarda var ama hakkı yenenlerde çok yaw
Haklısın Can Abi'cim exquesm01 [Eren] mesela adam hack kullanıyor bi de neden oldu bu diyo Big Grin Big Grin ama bi konuda haksızsın ÇOĞU kişi tanıdığım kişiler sebepsiz yere ban yiyenler Tongue
Ahahaha o değilde bize b*k atanların charları gitti hep ama bizden kimseye birşey olmadı.İşte ilahi adalet Big GrinBig Grin
Can Abi bu benım için gecerlimi ? Ss.gif
Estergondan ne çok ban yiyen var Big Grin
ben charı satın aldım öncesinde noldu bilmiyorum.
ama aldığımda script hack çıkmamıştı ve çıktığında hack felan yapmadım.
haklısın
Bizimkilerden ban yiyen yok silahları silinenleri ayrı tutarak söylüyorum banlanan charlarda illaki birşey yapılmış olmalı keyfi ban atıldığını düşünmüyorum.Bazı arkadaşlar aba altından sopa göstermeye çalışıyor.Oyunu bırakcam para kaybedeceksiniz gibisinden ben yıllardır premium alıyordum taki bu yıla kadar.İlerki günlerde powerlwl hesaplarda kapatılınca ben tekrardan para yatırmaya başlarım.Gamefirst ya kangren olmuş kolunu kesicekti yada ölücekti.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler