09-16-2011, 10:24 AM
Dostlar bakıyorum da hani hesaptan itemleri silinen arkadaşları dışta bırakarak konuşuyorum. Hesabı kapatılan çoğu insan var hepsi nedensiz yere kapatıldı diyor. Elbette ki vardır durduk yere hesabı kapatılan da ama içlerinde durduk yere diyen çook fazla hack kullanan var
İlgimi çekti zamanında hack bu eminim dediğim 10-15 adamın hesapları kapatılmış diyor yok retail vardı falan zamanında ne laflar ettiler yok işte oyunu öğren de gel hackmiş bizde hack olmaz falan şimdi 1 level hesaplarla oynuyorlar, hala da hack kullanıyorlar bariz biçimde. İşin komik tarafı bir de hesabım banlandı durduk yere diyorlar.
Haksız yere diyen arkadaşlar lütfen kendinize bir sorun banlanmamı hak edecek ne yapmış olabilirim ? Ortada bir sorun var evet, itemleri silinen haksızlık yaşayanlar onlara hiç bir sözüm yok. Tek sözüm haksızlığa uğramamış ama uğramış gibi davranan o "sevgili" arkadaşlara.
Hızır'ın açtığı konu da bakıyorum nick'lere bazıları cidden haksızlığa uğramış ama arada bazı tipler var çakallık yapan. Görüşleri almak istiyorum.
Saygılar WTR Ailesi
İlgimi çekti zamanında hack bu eminim dediğim 10-15 adamın hesapları kapatılmış diyor yok retail vardı falan zamanında ne laflar ettiler yok işte oyunu öğren de gel hackmiş bizde hack olmaz falan şimdi 1 level hesaplarla oynuyorlar, hala da hack kullanıyorlar bariz biçimde. İşin komik tarafı bir de hesabım banlandı durduk yere diyorlar.
Haksız yere diyen arkadaşlar lütfen kendinize bir sorun banlanmamı hak edecek ne yapmış olabilirim ? Ortada bir sorun var evet, itemleri silinen haksızlık yaşayanlar onlara hiç bir sözüm yok. Tek sözüm haksızlığa uğramamış ama uğramış gibi davranan o "sevgili" arkadaşlara.
Hızır'ın açtığı konu da bakıyorum nick'lere bazıları cidden haksızlığa uğramış ama arada bazı tipler var çakallık yapan. Görüşleri almak istiyorum. Saygılar WTR Ailesi