09-16-2011, 10:01 AM
Çok sevdiğim hesabımı (declanros5),clanımı ve oyunu bırakıyorum.Nedeni bugüne kadar illegal silah almamama rağmen tüm silahlarımın silinmesi.Bugüne kadar kavga ettiğim,tartıştığım herkesten özür diliyorum.Hesabımı satmayı düşünmüyorum eğer iyi bir dost bulursam ona vereceğim.Forumda hep sizinle birlikte olmaya çalışacağım.Hepiniz hakkınızı helal edin.Sizi seviyorum WarRockTR
Sevgili clan arkadaşlarım Mete abi(slapvalor),Burak abi(same with name
),Semih abi (Bozkarttal) Onur abi(excalty),Serdar kardeşim(xquartz),Can abi(slapnippy) ve Alican Sercan abilerim (x1blast3r) hepiniz hakkınızı helal edin.Emin olun şimdiye kadar illegal kullanmadım.(Özellikle Silah hack)HIZIR a ÖM attım satın alma geçmişime dair fakat bana cevap bile yazmadı.Neyse bu kadar konuşma yeter.....
DipNot:Konu taşınmasın yoruma açık kalsın lütfen.
Sevgili clan arkadaşlarım Mete abi(slapvalor),Burak abi(same with name
),Semih abi (Bozkarttal) Onur abi(excalty),Serdar kardeşim(xquartz),Can abi(slapnippy) ve Alican Sercan abilerim (x1blast3r) hepiniz hakkınızı helal edin.Emin olun şimdiye kadar illegal kullanmadım.(Özellikle Silah hack)HIZIR a ÖM attım satın alma geçmişime dair fakat bana cevap bile yazmadı.Neyse bu kadar konuşma yeter.....DipNot:Konu taşınmasın yoruma açık kalsın lütfen.
ve ne diyelim zaten oynanıcak gibi bi oyun değil