Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçı hakkında ki öngörü ve hipotezleriniz.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(09-15-2011 05:28 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 05:26 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]uzun yazıp saçmalamaktansa kısa ve öz yazıyorum Smile

post kastığın konuya nie tekrar bakıyorsun ki zaman kaybı :/
başka konulara serüvenlere açıl. sana tavsiyem başka forumlarada git burası kesmez bence <3

başka güzel forum yok warrock forumu yani Smile ama sizin çok boş zamanınız varki benim fazla mesajlarımla uğraşıyosunuz zaten forumda 20000 üye var ama aktif üye çok az 50 yi geçmez bunların arasındada göze batmak çok doğal sizde haklısınız
(09-15-2011 05:36 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 05:28 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 05:26 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]uzun yazıp saçmalamaktansa kısa ve öz yazıyorum Smile

post kastığın konuya nie tekrar bakıyorsun ki zaman kaybı :/
başka konulara serüvenlere açıl. sana tavsiyem başka forumlarada git burası kesmez bence <3

başka güzel forum yok warrock forumu yani Smile ama sizin çok boş zamanınız varki benim fazla mesajlarımla uğraşıyosunuz zaten forumda 20000 üye var ama aktif üye çok az 50 yi geçmez bunların arasındada göze batmak çok doğal sizde haklısınız

warrock forumu değil yahu ticket başka forumlara aş kendini parçala kendini. neyse kendi haline bıraktım adamın doğasını bozmayalım
Yenilcek beşiktaş! İstediğimden dolayı değil bence öyle
beşiktaşda oyuncular kuarejma oynasın bizde yatalım diyo ileri giden gelmiyo geride kalan çıkmıyo oraya küfürbaz bi t.d koysalar bjk uçar.
NOT:t.d=teknik direktör
Ben maçtan çok maç dışındaki olayları merakla bekliyorum, seyircilerin tezahüratları ve pankartları olay olabilir ama olmayabilir de.
Karşılaşmaya gelince, kadro kalitesi olarak bjk 3-4 gömlek daha iyi tel avivden pek zorlanmaz maçı alır.
beşiktaşın alıcagını dusunuyorum bugün beşiktalıyız israil takımını tutcak halimiz yok fenerlim ama ısrail takımınıda tutcak halmz yok beşiktaşa başarılar 2-0 kazanır ve alt oynanılır
2-0 beşiktaş.
(09-15-2011 08:05 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]2-0 beşiktaş.

Uçma birader 1-0 Smile
8. dakika Bjk 1-0 Tel Aviv Smile
çArşı bugün harika.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler