Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forumu Bırakıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar forumun sakinliği ve bir moderatörünüzün yaptığı yanlış şeyler forumu bırakıyorum artık burasıda bozdu diye düşünüyorum kendinize iyi bakın arkadaşlar hoş vakitler geçirdim burada üzdüğüm arkadaşlar var özür diliyorum kendinize iyi bakın foruma arada girerim oda 10 dakika kalıp çıkacağım kendinize iyi bakın ! Smile
Hangi mod ne yanlış yaptı söyle bilelim böyle konuşup gitmen doğru olmaz
(09-15-2011 04:12 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]Hangi mod ne yanlış yaptı söyle bilelim böyle konuşup gitmen doğru olmaz

Yani, onu yapanı da adminlere, ceolara özelden bildirip hakkını arayabilirdin ?
(09-15-2011 04:12 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]Hangi mod ne yanlış yaptı söyle bilelim böyle konuşup gitmen doğru olmaz

Bencede..

Bu arada özrün kabul edildi Smile.Hani bi ara tartışmıştık o zaman beni çok üzmüştün.Ama özrün kabul edildi Smile
Yolun açık olsun.Hayatta başarılar
Smile Arkadaşlar bunu bir admin'le konuşacağım ama beni dinliceklerini sanmıyorum o yüzden pek söyleyesim yok açıkcası.
hakkında hayırlısı.

Moderatörlerde hata yapabilir sen hiç hata yapmadın mı ?
Kim haklıysa hakkı veriliyor buna emin olabilirsin, ayrım gayrım yok bu forumda bak bu konuda hakkımı aramak istedim ve sağ olsunlar gerekli açıklamayı yaptılar ; http://forum.warrocktr.com/Konu-Forum-Ha...z1Y1j8fLTg

Sende bırakmak yerine bu şekilde şikayetini dile getirebilirsin, gerekeni yapacaklar güvenebilirsin adminlere ve ceolara. Yine de kendin bilirsin. Ben de bu forumda moderatörlük yaptım ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum, asla hakkını yemezler ve moderatörlerden çok senin haklı çıkman için uğraşırlar emin ol.
(09-15-2011 04:19 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]hakkında hayırlısı.

Öyle bir yorumumu sildim vs öyle değil can abi Smile
(09-15-2011 04:21 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 04:19 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]hakkında hayırlısı.

Öyle bir yorumumu sildim vs öyle değil can abi Smile

tabi sen de kendince haklısın ben de mesela böyle bir konu açtım hata yaptım
adminler moderatörler biliyordur (:

forumdan gitmeni istemem ama bu senin seçimin bize de hayırlısı demek kalır.

Kendine iyi bak tekrar görüşmek dileğiyle.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler