Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PES 2012 İkinci Demo Yayımlandı !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Konami tarafından geliştirilen futbol oyunu PES 2012'nin ikinci demosu, PC, PS3 ve X360 platformları için indirilmeye sunuldu. Yaklaşık 1.5 GB büyüklüğündeki PC demosunu indirmek için buraya tıklayın.

Demoda, tam 10 dakikalık maç deneyiminin yanında, Challenge modunu da deneyebiliyorsunuz. Kontrol edebileceğimiz takımlar ise; FC Bayern Munich, FC Internazionale Milano, Rangers FC, Club America ve Sport Club International olarak belirtilmiş.

PES 2012'nin ilk demosu, PC ve PS3 için çıkmış, ancak bazı anlaşmazlıklardan ötürü X360'a çıkmamıştı. Bu yeni demo sayesinde X360 oyuncuları da oyunun demo sürümünü test edebilecek.

PES 2012, PC, PS3 ve X360 platformları için 29 Eylül'de raflarda yerini alacak.

[Resim: 2.jpg]
Ben indirmedim ama yorumlarda hem ilk demodan hem de 2011'den daha iyi diyorlardı.Bir sürü sorun giderilmiş.
Fifa 2012 vede Pes 2012 demolarının 2sinide indirdim ps3'e vede test etme fırsatım oldu dün. Fifa yenilenmiş. Oyun yapısı değişmiş vede bilhassa zorlaşmış. Defans yapmak artık her geçen yıl dahada zorlaşıyor. Pes'de de defans yapmak zorlaşmış ama oyuncuların pas şekilleri vede koşma özürlü olmaları beni mutlu etmedi. Hızlı koşma o kadarda hızlı değil gibime geldi. Şuan için Fİfa 1 adım önce gibi ama daha çok demo oynamak lazım ...
İndirmeyin boşuna 1,5 gb Big Grin
(09-15-2011 12:00 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Fifa 2012 vede Pes 2012 demolarının 2sinide indirdim ps3'e vede test etme fırsatım oldu dün. Fifa yenilenmiş. Oyun yapısı değişmiş vede bilhassa zorlaşmış. Defans yapmak artık her geçen yıl dahada zorlaşıyor. Pes'de de defans yapmak zorlaşmış ama oyuncuların pas şekilleri vede koşma özürlü olmaları beni mutlu etmedi. Hızlı koşma o kadarda hızlı değil gibime geldi. Şuan için Fİfa 1 adım önce gibi ama daha çok demo oynamak lazım ...

+100 Fifa daha iyi victory.gif
PES'in ilk demosunu oynadım geçen senelere göre daha gelişmiş. Bu yeni demoyu da indirdim ama daha oynamak nasip olmadı akşama falan bakıcam herhalde
her zaman pes daha iyi geliyor bana
Referans Adresler