Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows 8’in Yeni Mavi Ekranı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Windows 8’le mavi ekran hatası almaktan kurtulacağınızı sanıyorsanız, yanılıyorsunuz demektir.

Microsoft, başta Metro arayüzü olmak üzere Windows 8’le kullanıcılarına yüzlerce yenilik sunuyor. Bunlardan bazıları hız artışı gibi bilinen yenilikler, bazılarıysa NFC (Yakın Alan İletişimi) gibi sürpriz gelişmeler. Bu sefer karşımızda yine bir sürpriz gelişme var.

[Resim: image_thumb21aetp14.jpg]

Eski yeni fark etmez tüm Windows işletim sistemlerinde en çok nefret ettiğimiz şeylerden biri olan, mavi ekran hatası değişti. Yukarıdaki resimde görebileceğiniz üzere yeni mavi ekranın, üzülen suratıyla biraz daha halden anlar bir tavrı var Smile
Güzel düşünülmüş Smile

Alıntı:Yukarıdaki resimde görebileceğiniz üzere yeni mavi ekranın, üzülen suratıyla biraz daha halden anlar bir tavrı var

Big Grin
Güzel bence.
halden anlasa ne olcak nalet pc gene bozuldu benim için format mı atıcak sistemimi düzelticek anca üzülsün zaten başka birşey yok şu dünyada mavi ekrandan en fazla bıkmış tek kişi benimdir günlük alıyorum Smile
(09-15-2011 10:09 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]halden anlasa ne olcak nalet pc gene bozuldu benim için format mı atıcak sistemimi düzelticek anca üzülsün zaten başka birşey yok şu dünyada mavi ekrandan en fazla bıkmış tek kişi benimdir günlük alıyorum Smile

Sen yine günlük alıyorsun ben her gün 3-4 kez alıyorum Ss.gif
(09-15-2011 10:17 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 10:09 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]halden anlasa ne olcak nalet pc gene bozuldu benim için format mı atıcak sistemimi düzelticek anca üzülsün zaten başka birşey yok şu dünyada mavi ekrandan en fazla bıkmış tek kişi benimdir günlük alıyorum Smile

Sen yine günlük alıyorsun ben her gün 3-4 kez alıyorum Ss.gif

benimki düzelmiyor karnel data inpage error diyor bilgisayar açıldıktan 10dk sonra mavi ekran geliyor format gerekiyor
güzeltotos.gif
Referans Adresler