Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Trabzon, İnter galibiyetiyle başladı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(09-15-2011 12:33 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 12:30 AM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]Konuyu açan benim açıkçası bende Bir Fenerbahçeli olarak şunu söylüyorum dediklerinin % 90 haklısın fakat ben avrupada sadece Türk takımları adlandırırım ve desteklerim Sevip sevmeme konusunda ise Tabi herkezin bir özgür tarafı var Ama bilinçli Taraftarlar mutlaka bulursun .

Bilinçli olmayan kısım için konuşuyorum. Bu taraftarlarınız nasıl bir kin beslediyse, bir İtalyan takım karşısında, bir Türk takımını aşağılıyorlar. Kendime birden İtalyan erkekler çok hoş oluyor ya, o yüzden mi yapıyorlar bunu sorusunu yönelttim. Anlayacağın anlam veremedim.

O ( beslediğiniz kin, ) tabakaya dönüşmüş. O tabaka ise sizin algılarınızı tıkamış. Ben buradan bunu anlarım. Dediğim gibi sözüm meclisten dışarı.

Fenerbahçeli olan, bu maç sonrası Trabzonspor'u kutlayıp, ona destek verecek olandır bana sorarsan.
Yine genellemişin Neyse bende şahsen çok sevindiğim için konuyu açtım .
Trabzonspor gerçektende güzel ve iyi dayandı çok güzel bir gole imza atarak alnının hakkıyla çıktı miazzadan yalnız Inter'in posizyonları ney öyle ya Ss.gif Ölümlerden dönmüşüz resmen
ANTU'nun yaş ortalamasını kesin olarak belirledim. 16-19 yaş arası kişilerden oluşuyor.

[Resim: QywHR.png]

TaTy

Sevindim.
(09-15-2011 12:43 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]ANTU'nun yaş ortalamasını kesin olarak belirledim. 16-19 yaş arası kişilerden oluşuyor.

bundan önceki mesajlar umrumda olmaz şuan önemlidir benim için;
senin mesajını ekranın tam ortasına getirdiğimde imzalnla birlikte ekranı kaplıyor ve sadece senın mesajın gözüküyor.Sende yazdığın mesajı tam olarak ekrana ortala ve iyice bak.Ne göreceksin biliyor musun?
Koca bir çelişki.
Bu arada Trabzonu tekrardan tebrik etmek gerekiyor, inter gibi bir kulübü ancak böyle yenebilirlerdi şenol hoca mükemmel iş çıkardı.
(09-15-2011 12:57 AM)qurqann Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 12:43 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]ANTU'nun yaş ortalamasını kesin olarak belirledim. 16-19 yaş arası kişilerden oluşuyor.

bundan önceki mesajlar umrumda olmaz şuan önemlidir benim için;
senin mesajını ekranın tam ortasına getirdiğimde imzalnla birlikte ekranı kaplıyor ve sadece senın mesajın gözüküyor.Sende yazdığın mesajı tam olarak ekrana ortala ve iyice bak.Ne göreceksin biliyor musun?
Koca bir çelişki.
Bu arada Trabzonu tekrardan tebrik etmek gerekiyor, inter gibi bir kulübü ancak böyle yenebilirlerdi şenol hoca mükemmel iş çıkardı.

Algı denen olay, kişiden kişiye değişir. Algı değiştikçe, çelişki denen o kavram da değişir. Fakat ben bu olayları genelleyerek yazabilecek kadar düşünüyorum. Karışık bir sarmalın ucunu bulmak istermişçesine. Bu yüzden, eleştirebilirsin ama asla karalayamazsın. Karalama kampanyalarını karalamayı çok severim ben birader.
(09-15-2011 12:09 AM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 12:02 AM)GöktuğKara Yazılan: [ -> ]
(09-14-2011 11:48 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]Helal olsun sana TRABZONSPOR Bütün Fenerlileri susturdu.

Burdanda konuyu Fenerbahçe'ye bağlıyorsunuz ya helal olsun valla dicek tek kelime yok.

Bağlamaya gerek yok,konu zaten orda.Tüm fenevliler Trabzonun yenilmesini istiyordu.İşte bu yüzden kimse Feneri sevmiyor.Galatasaray'ın 2000 yılındaki Arsenal maçındada maç günü sokaklarda Arsenal forması ile dolaşan fenevliler aynı günün akşamında,ağlamışlardı.

Peki Fenerbahçe Paok Macında Paok takımına tezavrat eden 8taşlılara ne demeli.Fenerbahçe Karabuk Macında Trabzon trabzzon diye bagıran karabuklulere ne demeli.Onlar suçsuzsa bizede laf etme.
(09-15-2011 01:15 AM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 12:09 AM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 12:02 AM)GöktuğKara Yazılan: [ -> ]
(09-14-2011 11:48 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]Helal olsun sana TRABZONSPOR Bütün Fenerlileri susturdu.

Burdanda konuyu Fenerbahçe'ye bağlıyorsunuz ya helal olsun valla dicek tek kelime yok.

Bağlamaya gerek yok,konu zaten orda.Tüm fenevliler Trabzonun yenilmesini istiyordu.İşte bu yüzden kimse Feneri sevmiyor.Galatasaray'ın 2000 yılındaki Arsenal maçındada maç günü sokaklarda Arsenal forması ile dolaşan fenevliler aynı günün akşamında,ağlamışlardı.

Peki Fenerbahçe Paok Macında Paok takımına tezavrat eden 8taşlılara ne demeli.Fenerbahçe Karabuk Macında Trabzon trabzzon diye bagıran karabuklulere ne demeli.Onlar suçsuzsa bizede laf etme.

Beşiktaş ile PAOK dostluğu, Beşiktaş'ın Aris ile oynayacağı maç öncesinde Beşiktaşlı futbolcularımızın kaldığı hoteli basmıştı Aris'li taraftarlar. PAOK'un her koldan taraftar topluluğu geldi ve Aris'li taraftarları öldüresiye döverek postaladılar, aramızda ki dostluk böyle başladı.

[Resim: paok2.jpg]

Böyle devam etti. Sonuçta yaşanmış bir şey var, Beşiktaş ile PAOK arasında. Bir dostluğun başlangıcı ve devam edişi gibi.

Peki Inter ile Fenerbahçe arasında ne var? Yastık mı var?
Fenerle inter arasında bir şey yok sadece trabzona olan gıcıklık+haksız yere gidilen şampiyonlar ligi var .. Bundan dolayı trabzonun rakibi destekliyoruz.
(09-15-2011 01:23 AM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]Fenerle inter arasında bir şey yok sadece trabzona olan gıcıklık+haksız yere gidilen şampiyonlar ligi var .. Bundan dolayı trabzonun rakibi destekliyoruz.

İşte bu yüzden acınacak haldesiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler