Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GamersFirst ID mi ve Şifremi unuttum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Çok uzun zaman önce bir hesabım vardı g1 çıkmadan önce sonra bu olay çıktı g1 e kayıt ettim işte premium felan aldım. Daha sonra oyuna 3-4 sene ara vermiştim tabi doğal olarak mail adresini g1 adresini felan unuttum. Elimde sadece oyuna giriş id ve şifresi var. Tekrar oynamak istiyorum ama gamefirst olması lazım nasıl bulucam beyler? İmkansız gibi bulmam sanırım18

Beyler yardım edin lütfen e posta adresini bile öğrensem yeter.

Yeni gamerfirst acc aldım ama kayıt etmeyi denedim kayıtlı diyor.
[Resim: haber_Soguk-su-soguk-havadan-daha-tehlik...amp;zoom=1]

Soğuk Bir Su İç Derim.
(09-14-2011 10:41 PM)connectinq Yazılan: [ -> ]Çok uzun zaman önce bir hesabım vardı g1 çıkmadan önce sonra bu olay çıktı g1 e kayıt ettim işte premium felan aldım. Daha sonra oyuna 3-4 sene ara vermiştim tabi doğal olarak mail adresini g1 adresini felan unuttum. Elimde sadece oyuna giriş id ve şifresi var. Tekrar oynamak istiyorum ama gamefirst olması lazım nasıl bulucam beyler? İmkansız gibi bulmam sanırım18

gamersfirst'e gir yukarda sağda support(destek) e tıkla warrock yardım al falan de senden hesap id ve şifreni girmeni istiycek hesap bilgilerini gir sonra şifre değiştirmen için bir ekran çıkıcak ve üst tarafta hesabına kayıtlı mail adresi çıkıyor aşağıyada güvenlik kodunu girmen gerekiyor sadece.
(09-14-2011 10:58 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(09-14-2011 10:41 PM)connectinq Yazılan: [ -> ]Çok uzun zaman önce bir hesabım vardı g1 çıkmadan önce sonra bu olay çıktı g1 e kayıt ettim işte premium felan aldım. Daha sonra oyuna 3-4 sene ara vermiştim tabi doğal olarak mail adresini g1 adresini felan unuttum. Elimde sadece oyuna giriş id ve şifresi var. Tekrar oynamak istiyorum ama gamefirst olması lazım nasıl bulucam beyler? İmkansız gibi bulmam sanırım18

gamersfirst'e gir yukarda sağda support(destek) e tıkla warrock yardım al falan de senden hesap id ve şifreni girmeni istiycek hesap bilgilerini gir sonra şifre değiştirmen için bir ekran çıkıcak ve üst tarafta hesabına kayıtlı mail adresi çıkıyor aşağıyada güvenlik kodunu girmen gerekiyor sadece.
Hocam çok sağolda böyle bir hata çıkıyor.

Bağlanma Hatası. Lütfen tekrar deneyin.
(09-14-2011 11:08 PM)connectinq Yazılan: [ -> ]
(09-14-2011 10:58 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]

Hocam çok sağolda böyle bir hata çıkıyor.

Bağlanma Hatası. Lütfen tekrar deneyin.

Firefox tarayıcısını kullan bende bir sorun yok.
geçmiş olsun
Firefoxtayım zatenSs.gif
Yeni sistemle birlikte her 120 günde bir şifre değiştirmen gerekiyor, değiştirmediğin taktirde g1'e giremiyorsun.Aynı durum benim arkadaşımın başına geldi.İd ve pw ile oyuna girebiliyor fakat g1'e hiç bir şekilde giremiyor.
Eee ne yapacaz böyle sistemmi olur arkadaş m045.gif
Malesef öyle artık Smile
Referans Adresler