Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Konu Kitleme Olayları vs
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
seher misin ali mi bilmiyorum ama turgay kadar kibar olamayacağım, bu diyardan göçeceğin zaman söyle de haberim olsun ben iyi göçürtüyorum^^
(02-16-2010 11:55 PM)vidanjor Yazılan: [ -> ]seher misin ali mi bilmiyorum ama turgay kadar kibar olamayacağım, bu diyardan göçeceğin zaman söyle de haberim olsun ben iyi göçürtüyorum^^

Sen anca başını alırsın Wink
Ya yeter kapayın konuyu seher haklı adminler burası gta forumu deil ayrıca uyarı aldıysan yorumlarına dikkat et
(02-17-2010 12:03 AM)terror108 Yazılan: [ -> ]Ya yeter kapayın konuyu seher haklı adminler burası gta forumu deil ayrıca uyarı aldıysan yorumlarına dikkat et

o güzel bir yorum yaptı. Kendisine yakışıyor. Kendini zorladı banlanmak için vede başardı. Bir ara gelsin bizim TS'yede bir karşılıklı konuşayım.
Yakında yemek tarifide verilirse burdan hiç saşırmıcamSmile
zamanında bu elemanı ts den banlayalım dediğimde bana karşı çıkmıştı alper kuzum ah bu çocuk yanımda olucak neleri vermezdim trgy yokmu bu ettiği küfürü ihbar felan etsekde bir daha pc yüzü göremese ?
(02-17-2010 12:15 AM)Barış Yazılan: [ -> ]zamanında bu elemanı ts den banlayalım dediğimde bana karşı çıkmıştı alper kuzum ah bu çocuk yanımda olucak neleri vermezdim trgy yokmu bu ettiği küfürü ihbar felan etsekde bir daha pc yüzü göremese ?

bu adam için mahkemelerde 1 günü heba etmeye değmez. IP'si elimde istediğim gün gider savcılığa dilekçe veririm ama bunun için deymez gerçekten.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler