09-14-2011, 09:16 PM
Daha önce dayımı ziyarete gitmiştim Virginia orda bir ara kiralamıştım ciddi anlamda harika bir alet resimleri bulamadım bulursam en kısa zamanda sizlerle paylaşmak isterim . + ( Bu bölgede zenci çok az yaşıyor )

(09-14-2011 09:19 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Bu arabaya binmiş insan benim için üstün insandır
( Turgay Bir ara şuna bir tasarım yap bir görelim hünerlerini ^^ )(09-14-2011 09:25 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ](09-14-2011 09:19 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Bu arabaya binmiş insan benim için üstün insandır
Ne alakası var üstünlükle yinede teşekkür ederim. iltifatından dolayı fakat oradaki fiatı bir duysan koparsın sadece burda çok pahalı bir alet bu aletin fiatı modifiyesiz hali yirmi bin amerikan doları Türkiye fiatı doksan ila yüz otuz bin amerikan doları Benim biraz kalakis arbalara tutkunluğum var arşivlerim açıkçası yanlız bu tarz aletlere meraklı olanlar inanın nekadar parası olursa olsun lüks arabalara binmez hatta beyenmez .
Ben bu arabaya hayranlığımdan dolayı dedim. (09-14-2011 09:30 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ](09-14-2011 09:25 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ](09-14-2011 09:19 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Bu arabaya binmiş insan benim için üstün insandır
Ne alakası var üstünlükle yinede teşekkür ederim. iltifatından dolayı fakat oradaki fiatı bir duysan koparsın sadece burda çok pahalı bir alet bu aletin fiatı modifiyesiz hali yirmi bin amerikan doları Türkiye fiatı doksan ila yüz otuz bin amerikan doları Benim biraz kalakis arbalara tutkunluğum var arşivlerim açıkçası yanlız bu tarz aletlere meraklı olanlar inanın nekadar parası olursa olsun lüks arabalara binmez hatta beyenmez .
Ben direk seni kastedmemiştim amaBen bu arabaya hayranlığımdan dolayı dedim.
"bu tarz aletlere meraklı olanlar inanın nekadar parası olursa olsun lüks arabalara binmez hatta beyenmez"
inanın dünyanın en zengin insanı olsam bile bineceğim üç araç var
Shelby gt500
Camaro SS
Chevrolet tahoe .
bunlardan gerisi yalan benim için.
Cidden araba değil bi yaşam tarzı 
(09-14-2011 09:30 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ](09-14-2011 09:25 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ](09-14-2011 09:19 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Bu arabaya binmiş insan benim için üstün insandır
Ben direk seni kastedmemiştim amaBen bu arabaya hayranlığımdan dolayı dedim.
"bu tarz aletlere meraklı olanlar inanın nekadar parası olursa olsun lüks arabalara binmez hatta beyenmez"
inanın dünyanın en zengin insanı olsam bile bineceğim üç araç var
Shelby gt500
Camaro SS
Chevrolet tahoe .
bunlardan gerisi yalan benim için.

![[Resim: zonda+roadster+picture+1.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-mk5NbhDgl68/ThwSlWhcz0I/AAAAAAAAAP8/8ojUlJpYEKY/s1600/zonda+roadster+picture+1.jpg)