Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Film Önerisi Olan Gelsin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Başlıktada belirttiğim gibi şöyle beni benden alıcak sürüklicek bir film arıyorum Big Grin Öncelik zombi filmleri olabilir.Ama baştan söliyim bilindik zombi filmlerini saymayın bana Big Grin I am legend,the walking dead,resident evil vs. Zombi filmlerinin neredeyse hepsini izledim diye düşünüyorum ama kıyıda köşede kalmıştır diye sizden istiyorum Big Grin
virüslü flimlerde olabilir zombinin yanındaBig Grin güzel varsa bende izlerim
vantagepoint(ajanlı majanlı bu kısa ve öz),sonra harry potter izlemediysen ilk bunu izle,sonra git xmen serisini izle,sonra git lord of ring serisini izle,sonra git esaretin bedelini izle bunlar temel filmler Big Grin
(09-14-2011 07:54 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]vantagepoint(ajanlı majanlı bu kısa ve öz),sonra harry potter izlemediysen ilk bunu izle,sonra git xmen serisini izle,sonra git lord of ring serisini izle,sonra git esaretin bedelini izle bunlar temel filmler Big Grin

İyiki belli başlı filmleri saymayın dedim Big Grin
Zombilerin şafağı izliyebilirsin.
Aralarından 1 tanesini önercek olsan hangisini önerirsin Big Grin
ilk Türk Zombi Filmi

Ada: Zombilerin Düğünü

Fragman

Film korku değil hatta komedi Big Grin Küfürler falan ama Türk filmi olduğu için izlemeni öneririm Big Grin
(09-14-2011 08:06 PM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]ilk Türk Zombi Filmi

Ada: Zombilerin Düğünü

Fragman

Film korku değil hatta komedi Big Grin Küfürler falan ama Türk filmi olduğu için izlemeni öneririm Big Grin

güzel film izledim Sad
Yöneticinin kurallardan haberi yok sanırım. beyfendi

Kural 7-) İllegal paylaşımlar, Cd-key, Crack, Hacking, Warez veya lisanssız program downloadları ile ilgili hiç bir konu açamazsınız ve link veremezsiniz.
(09-14-2011 08:20 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Yöneticinin kurallardan haberi yok sanırım. beyfendi

Kural 7-) İllegal paylaşımlar, Cd-key, Crack, Hacking, Warez veya lisanssız program downloadları ile ilgili hiç bir konu açamazsınız ve link veremezsiniz.

Doğru !
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler