Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternetteki yavaşlıkla ilgili açıklama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 617880252225.jpg]

Bugün yaşanan internet sorunlarıyla ilgili ODTÜ'nün sayfasından açıklama yapıldı.

Bugün birçok kişinin sorun yaşadığı internetteki yavaşlık sorununun nedeni belli oldu. Açıklama, ODTÜ'nün websitesi olan metu.edu.tr üzerinden yapıldı.

İnternet bağlantısında yaşanabilecek olan yavaşlık ile ilgili olarak ULAKNET'ten gelen bilgilendirme duyurusu aşağıdadır.

GEANT bağlantımız, GEANT fiber sağlayıcılarından kaynaklı sorun(lar) sebebiyle kesilmiştir. GEANT bağlantımızı taşıyan Sofya devresi 09:08 de, yedek olarak devreye giren Bükreş devresi ise 10:35 de kesilmiştir.

Ayrıca aynı saatlerde GEANT altyapısında Bulgaristan-Macaristan devresi de kesilmiştir. Sorunun kaynağı ve tahmini kesinti süresi henüz bildirilmemiştir.

Kesinti boyunca Avrupa Akademik Ağına olan ULAKNET trafiği, Ankara çıkışlı 15 Gbps Internet devresi üzerinden gerçekleşmektedir.

Saygılarımızla,

ULAKNET Ağ İşletim Grubu

TÜBİTAK-ULAKBİM
Bi daha olmasında.
olmaması gerekirdi bu kadar kullanıcı var
bende sabah oldu sonra fıstık gibiydi.
Referans Adresler