Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock Sıkı Yönetim :P
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Burak Kandöker

Merhaba,

Şimdi herkesten ricam pazartesi gününe kadar sınırlama olmadan Küfür,Hack,Bug ve aklınıza gelebilecek olan her türlü illegal durumlarda gördüğünüz oyuncuların SS'lerini Burak Kandöker ve ya TrWarrior'a gönderip bu kişileri rapor ediniz.

Pazartesi gününe kadar çok büyük bir rapor listesi oluşturup işlem yapılabilir durumda olan herkesin üzerinde yaptırım uygulatıp oyunda ufak ve ya büyük bir temizlik yapalım.Ufak ve ya büyüklüğüne biz değil sizlerin gönderdiği SS'ler karar verecek Smile

(FORUM ÜZERİNDEN PM İLE GÖNDEREBİLİRSİNİZ.)

-SS ler üzerinde hiçbir şekilde oynama olmamalıdır
-SS lerdeki kişi ve ya kişilerin nickleri SS üzerinde görülebilmelidir
-SS ler üzerinde daha önce işlem yapıldıysa tabikide 2. kez yapılamaz daha önce gönderdiklerinizi saklıyoruz.Tekrar göndermeyin.
küfür etmeyelim galyana gelmeyelim Big Grin slogan bu olsun
Warrocktr üzerinden mi göndereceğiz?
Ss'lerimi gönderdim gereken yapılır inşallah. Smile

Sherlock

(09-14-2011 04:57 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Warrocktr üzerinden mi göndereceğiz?

Fark etmez.
Slogan güzel Big Grin
Oooo oyunu bıraktım ama ss'ler duruyor ulan şerefsizler yaktım şimdi çıranızı nihahahahaha Angry
küfürden ban kötü olmuş ya Big Grin hackerlara o kadar çok ettim ki
(09-14-2011 05:43 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Oooo oyunu bıraktım ama ss'ler duruyor ulan şerefsizler yaktım şimdi çıranızı nihahahahaha Angry

Adam sinirli Big Grin
(09-14-2011 05:48 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(09-14-2011 05:43 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Oooo oyunu bıraktım ama ss'ler duruyor ulan şerefsizler yaktım şimdi çıranızı nihahahahaha Angry

Adam sinirli Big Grin
Tabii hele ottopashaa1 var onun banlandığını gördüğüm zaman ts de gidicem öpücem yanaklarında geçmiş olsun dicem TongueTongueTongueTongueTongue AngryAngry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler