Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock için öneri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle Merhaba arkadaşlar Smile

Warrock için ömerimi kısaca anlatmak istiyorum.Biliyoruzki warrock oyun esnasında bizi izleyenleri göremiyoruz, bilemiyoruz.Yani bizi izleyenler hakkında bilgimiz olmuyor.Benim cs1.6 daki en beğendiğim pluginlerden(eklenti) biri bu konu hakkında yardımcı oluyor.Plugin şu işe yarıyor.Ölen kişiler kimi izliyorsa o kişinin sol üst ekranında liste çıkıyor bu liste onu izleyenler listesi.Aynı şekilde siz o adamı izlerseniz o adamı kim izliyorsa sizdede liste çıkıyor.Küçük bir ss ile anlamayanlara yardımcı olayım.

[Resim: 83694327.jpg]

Ben bu eklentinin warrocka gelmesini tüm içtenliğimle isterim.Çünkü kendi adıma beni izleyenleri merak ediyorum öğrendiğimde o gazla daha iyi oynuyorum.Bu eklentinin warrocka yansıtılursa hali aşşağıdaki gibi olur umarım.

[Resim: 60214060.jpg]

Yok ben ekranımın kenarında yazı istemem görmemi engeller diyenler olursa bu eklenti options menüsünden açıp kapanır da olabilir.Başka bir alternatif yazılar zaten şeffaf fazla zorlanıcağınızı zannetmem.

Warrock resmi internetten buldum alakam yoktur Big Grin

Konu budur yorum sizin. Üstler beğenirse resmi foruma taşırlar Smile
Güzelmiş aslında iyi olurdu Big Grin
Güzel öneri işe yarayabilir Smile
güzel olurdu aslında Big Grin
Bence şimdiki hali iyi gereksiz bişey.
Olabilir aslında ama oyunlar fazla uzun sürmüyor, pek bir yararı olacağını sanmıyorum.
olabilir ama buna kadar çok şey var Smile
Manisalı katılıyorum kardeşim sana DOST
Daha önce düzeltilmesi veya eklenmesi gereken şeyler var. Önce onları bi yapsınlar sonra bunlara belki sıra gelir.
Gereksiz,WarRock'un bu şekil gereksiz şeylere ihtiyacı yok bence.Hacklerin,lagların ve poverlerin arındırılması gerek.Benim düşüncem bu Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler