Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: existance&infusionn VS rtodai&underhot
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyuna başladık arkadaşların mapı Xaquen di oynadık 2 oyunu da açık ara fark ile bitirdik. Bizim mapımız khali idi ilk oyunun sonrasında oyun odasında arkadaşlar tw istedi existancee tw yi verdi bende girdim existancee charı yeni aldığı için masaüstünde charın tüm bilgilerini bir yeni metin belgesinde tutuyormuş. Tw ye giren arkadaşın ilgisini çekti galiba direk yeni metin belgesini açtı sonra pardon felan dedi, tw ye tekrar girdi ve yeni metin belgesini tekrar açarak bilgileri kopyalamaya çalıştı. Sonra tw den çıktı existancee direk oyundan çıktı charının şifresini değiştirdi ve tekrar oyuna girdi. Tw ye giren arkadaş yani Rtodai bilgisayarda kardeşinin olduğunu felan söyledi bunlar klasik laflar sonra biz dediklerine inanmayınca küfür etmeye başladılar m045.gif
Küfürlü ss paylaşımı yasak.Metin Kandemir
Kod:
[img] resim linki [/img]

Şeklinde yapsan daha güzel olurdu.

Tebrikler vemeyin kimseye team viewer.
kardeş böylesiyle oynamıcan geçen bizde oynadık adamlar yak lagsın yok wh sin yok hacksin dediler yani warrockla ilgili ne varsa saydılar bizde güldük yendik sonra arkamızdan sövdüler ss aldım banlansınlar diye ama gamersfirst o kadar ilgisizki başvurmadım bile Big GrinBig Grin
Forumda paylaştığım ilk ss nasıl yapacağımı bilmiyorum en iyi bu kadar yapabildim Big Grin
undershot bana oyunda küfür etmişti
Tebrikler.
Küfür ss paylaşımı yasak.
Kusura bakma Can abi bilmiyordum Sad
rtodai nin adı yunus mudur nedir zaten şu 81 level charı varmışta varmış abuk sabuk konuşuyor. Almayın şöyle insanlarla vs bunlar adam değil. Smile
Böyle olduklarını bilseydim pm bile atmazdım, adama insan gibi tw verdik hırsızlık yapmaya çalıştı. Sonra kardeşim vardı bilgisayarda tw den iyi anlıyor diye ona verdim bilgisayarı felan dedi.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler