(09-14-2011 02:26 PM)Sümükcü Yazılan: [ -> ]Moderatörlüğü hak etmeyen bir çok kişi moderatör şu an.
Şu anda burada moderatörleri eleştirmek için konu açmadım, seni moderatör yapsınlar ? Demek ki adamlar moderatör olmayı hak etmişler ve olmuşlar. Benim, senin, onun, bunun yapması gereken de ; susmak. Konumuz moderatörleri eleştirmek değil ve benim mesajımı silen de bir moderatör değil.
(09-14-2011 02:39 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Normal şartlar altında mesaj silimine en karşı olan kişi benim lakin burada işler farklı. Yazdığınız her mesaj bizi haksız çıkaran bir mesajdır. Sanki Hızır'ı getirmemişizde makara yapıyoruz gibi bir anlam çıkıyor. Kusura bakmayın ama böyle bir şeye asla izin vermem. Onun Hızır olduğuna inanmayabilirsiniz ama gelipte foruma ben onun Hızır olduğuna inanmıyorum gibi ne anlama geldiği belli olmayan bir mesaja hoşgörü ile yaklaşmak olası değildir. Sonuçta ben olsun Alper olsun Kaan Topal olsun veyahut Burak olsun hepimiz zaten Hızır'la neredeyse hergün iletişim halinde olan kişileriz. Böyle güzel bir hizmette bulunmuşuz ama bu olayın, "ben hızır olduğuna inanmıyorum" " kanıtlayın hızır olduğuna" "yarın bir daha gelsin" gibilerinden zincirleme büyüyen olay akışına izin vermemiz olası değildir.
Ben senden, kaantopaldan, buraktan, alperden kanıt istemiyorum sadece kendi düşüncem insanlık hali tsye başkası gelip hızırım diye kandırabilir he ama siz o kadar eminseniz ben ve benim gibi kişiler emin değil ki bu yorumu yapıyor demek ki. O zaman o konu içeriğinde belirtilmelidir bu şekilde mesajların olmaması şartıyla.... diye. Neyse sorun değil konumu kilitlersen sevinirim Turgay
Boşver bozkurt.Onları eleştirmek bile suç haline geldi bu platformda .En tarafsız olduğunu düşündüğüm forumda bile bu aralar çok saçma şeyler oluyo.
(09-14-2011 02:26 PM)Sümükcü Yazılan: [ -> ]Moderatörlüğü hak etmeyen bir çok kişi moderatör şu an.
moderatörlüğü haketmeyen kişi moderatör olamaz,moderatörlerden şikayetçiysen adminlere öm ile ulaş.
@Bozkarttal
Sende wtr ekibindeydin ordaki bir çok kişiyi tanıyorsun.Turgay Alper ve Topal'ın Hızırla irtibatta oldukları belli birşey.Senin yazın bu tanıdığın adamlara güvensizlikten başka birşey değil.Hızır olduğundan bu saydığım kişiler eminki ts ye gelip sorularınızı sorun dediler.Bu güvensizliğin nedenine anlam veremiyorum.
(09-14-2011 02:56 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ] (09-14-2011 02:26 PM)Sümükcü Yazılan: [ -> ]Moderatörlüğü hak etmeyen bir çok kişi moderatör şu an.
moderatörlüğü haketmeyen kişi moderatör olamaz,moderatörlerden şikayetçiysen adminlere öm ile ulaş.
Sen hak etmiyorsun mesala.
(09-14-2011 02:56 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]@Bozkarttal
Sende wtr ekibindeydin ordaki bir çok kişiyi tanıyorsun.Turgay Alper ve Topal'ın Hızırla irtibatta oldukları belli birşey.Senin yazın bu tanıdığın adamlara güvensizlikten başka birşey değil.Hızır olduğundan bu saydığım kişiler eminki ts ye gelip sorularınızı sorun dediler.Bu güvensizliğin nedenine anlam veremiyorum.
Ne alaka ? Bendeki güvensizlik falan değil, en yakın arkadaşım söylese ona da has.. derim yani. Benim dediklerimi yanlış anlıyorsunuz biraz
(09-14-2011 03:01 PM)Sümükcü Yazılan: [ -> ] (09-14-2011 02:56 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ] (09-14-2011 02:26 PM)Sümükcü Yazılan: [ -> ]Moderatörlüğü hak etmeyen bir çok kişi moderatör şu an.
Sen hak etmiyorsun mesala.
Bu kanıya 25 mesajda nasıl vardın.Kendini biraz tanıt nickinde hayır yok zaten hesap bilgilerinde sallamasyon.Yani bu sözlerine itibar edicek birinin olduğuna inanmıyorum.
Konuyu yeni gördüm , Benim,Turhan abinin ve Burak'ın mesajlarını başka konu olduğu için topluca sildim.Mesajın üstündeki çentiklere tıkladım arada seninkide kaynamış.Yeni farkettim.bilerek yaptığım bir işlem değildi.Kayıtlarda zaten 9-1-1 mesaj sildiğim yazıyor ben hatta 9 mesaj değildi diye düşündüm ama sen kaynamışssın
Umarım anlamışssındır.Çok zor bişey değil aynı mesajı bir daha at.