Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ben tdfcaptain.İçeri Gelin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar ben tdfcaptain.Bu üyeliği ve konuyu açmamdaki amaç size herşeyi açıklamaktır.Bu oyunu oynarım bayağıdır ve l0oaralo0l adlı çarla devam ettim warrocka.Çarımı 31 lvl a kadar kasmıştım,sonra okullar başlayınca(o zamanlar 7.sınıftaydım dersler zordu,ayrıca babam ölmüştü)warrock a ara vermek zorunda kaldım.Sonra oyuna döndüm yeniden bir çar açarak.Adı 4r4ld1l3k idi.Mayıs aylarında döndüm.Bir kaç hafta hacksiz oynadım ve sonra oyunda farkettiğim tek şey vardı:Oyunun yüzde 60ının hack kullandığının farkına vardım.Ve ben de "Neden olmasın?"dedim.Sonra ne yazık ki illegalliğe başvurdum.Ondan sonra bu foruma katıldım ve 4r4ld1l3k ile 22 lvl kastıktan sonra ban yedim(küfürden) ancak bu beni hackten cezbetmeye yetti..Zaten sonra forumdan da ban yemiştim..
Sonra l0oaralo0l adlı eski çarımla devam ettim ve itemler yükledim.Hacksiz yoluma devam ettim.Ben de forumda yeni hesap açtım ve hacksiz tertemiz,illegal olmayan yoluma devam ettim.Sonra nc attım ve adımı tdfcaptain olarak değiştirdim.Çünkü slapnippy abimin kurduğu tdf klanına katılmıştım.Bu klandan sonra bütün hayatım değişti.Sizleri daha iyi tanıdım.Şu forum hesabıma bakarsak,o eskiden hack kullandığım için vardı(2010 da kayıta geçilmiştir o hesap)

Özet şu:Eskiden hack kullandığım doğrudur ancak şu an tertemizim.Hack asla kullanmam ben asla.Retail alan birinin hack kullandığını gördünüz mü?

Yaptığım tüm yanlışlardan özür diliyorum ve bu forumu çok seviyorum.Bunu berkay abime(luckyluck) de anlattım çarım ban yerse hayatım biter dedim.İsterse facebook ta geçmişine baksın Smile

Sizden tekrar tekrar ve tekrar özür diliyorum.Lütfen arkadaşlar sizi çok seviyorum.Beni affedin..

Bundan sonra da hack kullanmayacağıma dair istediğiniz yemini edeyim.Lütfen affedin arkadaşlar sizi çok seviyorum lütfen Smile
Adam çok seviyormuş bizi beyler.
(09-14-2011 12:03 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Adam çok seviyormuş bizi beyler.

Yemin ederim çok seviyorum yemin ederim!!

TaTy

Ben seni sevmiyorum.
Adam sevgi pıtırcığı Big Grin

Sümükcü

Ben de sevmiyorum bu adamı..
(09-14-2011 12:07 AM)Sümükcü Yazılan: [ -> ]Ben de sevmiyorum bu adamı..

Bu adam bir forumda yapılan bir yoruma savcılığa şikayet edecek adam.
adam aşık be Big Grin WTR aşığı.

Sümükcü

(09-14-2011 12:10 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(09-14-2011 12:07 AM)Sümükcü Yazılan: [ -> ]Ben de sevmiyorum bu adamı..

Bu adam bir forumda yapılan bir yoruma savcılığa şikayet edecek adam.

????
Referans Adresler