Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tüm PowerLevel'ler Banlanacak!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Geçen gün Hızırın yapmış olduğu hafta sonu etkinliğinden sonra 4reallx(Eymen) arkadaşım hızırla bi odada konuşmak istediğini söylemişti benide çağırcaktı :)Ama hızır konuşmayı yapmadan çıktı!
Neyse işte bende hızır çıktı diye pc'yi kapamıştım,sonra Eymen Hızır'la konuşmuş ve Tüm powerlevellerin banlanacağı sözünü almış.

Şimdi ben bu konuyu önceden açabilirdim ama inanmazsınız diye açmadım,ama kralhaso da banlandıktan sonra bana inanırsınız umarım Smile
İnşallah ban.gif
Banlanmadı level düştü. Big Grin 2 . aşama ban'dır herhalde. Çok iyi oldu Smile
(09-13-2011 01:03 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Banlanmadı level düştü. Big Grin 2 . aşama ban'dır herhalde. Çok iyi oldu Smile

Yani işte ban level düşme farketmez bence ikiside aynı!
Hadi bakalım.
Hayır aynı değil adamdaki itemler duruyor isterse 1 haftada nc atıp 70 yapar sonra normal devam eder en iyisi ban ama neyse oda 9da krallhasoyla birlikte monarchtr de vardı keşke onada bir el atsaydı.
İnş Banlanır Yeter Artık Yani
(09-13-2011 01:10 PM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ]İnş Banlanır Yeter Artık Yani

Sözü aldık artık gerisi Hızır'da Smile
Banlasa ne olcakki ? Sen o hack'i önlemedikten sonra o adam 1 haftada gene o levele kasar.Sonra bıkarlar her hafta adam banlamaktan bir süre sonra onuda bırakırlar. Wink
Hesap satın alacak olan varsa biraz daha beklesin. Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler