Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xlordbozkurt içeri gel
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
adam günde 12 saat zombi oynuyorum diyor. naptığını bi allah bide kendisi bilir boşverin.
Kardeşim ben bıktım artık . Bana forumu bıraktırıcaksınız . Geçmiş konulara bak . Benim hesabım xcarlos94x iken çalındı . 15 güm sonra hesabımı aldım . Ve hesap 20 günde level aldı . Çalındığı sırada Power Level yapıldıysa orasını bilemem . Bu benim suçum değil . Sen git önce matematik kursu al . Hesap 20 Günde level aldı . Bunuda öğrenmiş ol . Şuan ben tek kasıyorum . Çalıştığım için fazla giremiyorum . Ben kendim kasmış olsam . Günde anca %3 - % 5 arası bir exp kasardım . Yani anlıcan . Sen geçmiş konulara göz at . Ordaki açıklamaları oku .
birde warrock-statsdaki xcarlos94x deki ss lere baksanıza 2.000.000 parası var bune ya şimdi
(09-13-2011 10:19 AM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]bak bu adam Allahın her gunu oynuyor hıc cıkmadan hem gunluk kıll kasım oranı onunkının kac katı fazla bu adam kac gunde alıyor
http://warrock-stats.com/index.php?site=...haciyatm4z

Bu adamı çocukluğumdan beri tanırım en ufak power vs yok bunda.Hemde bu türkiyede ilk 70 level olan adam yada 2.ydi!
(09-13-2011 12:07 PM)xlordbozkurt Yazılan: [ -> ]Kardeşim ben bıktım artık . Bana forumu bıraktırıcaksınız . Geçmiş konulara bak . Benim hesabım xcarlos94x iken çalındı . 15 güm sonra hesabımı aldım . Ve hesap 20 günde level aldı . Çalındığı sırada Power Level yapıldıysa orasını bilemem . Bu benim suçum değil . Sen git önce matematik kursu al . Hesap 20 Günde level aldı . Bunuda öğrenmiş ol . Şuan ben tek kasıyorum . Çalıştığım için fazla giremiyorum . Ben kendim kasmış olsam . Günde anca %3 - % 5 arası bir exp kasardım . Yani anlıcan . Sen geçmiş konulara göz at . Ordaki açıklamaları oku .

arkadaşa matematik kursu al demişssin. http://forum.warrocktr.com/Konu-Bana-pow...z1Xp91w8wf şu konudaki açıklamaları ve benim yorumuma bi bakın. arkadaşın güzel matematiği.
Kanıt olmadan suçlama yapmayalım.
(09-13-2011 12:59 PM)can1903 Yazılan: [ -> ]
(09-13-2011 12:07 PM)xlordbozkurt Yazılan: [ -> ]Kardeşim ben bıktım artık . Bana forumu bıraktırıcaksınız . Geçmiş konulara bak . Benim hesabım xcarlos94x iken çalındı . 15 güm sonra hesabımı aldım . Ve hesap 20 günde level aldı . Çalındığı sırada Power Level yapıldıysa orasını bilemem . Bu benim suçum değil . Sen git önce matematik kursu al . Hesap 20 Günde level aldı . Bunuda öğrenmiş ol . Şuan ben tek kasıyorum . Çalıştığım için fazla giremiyorum . Ben kendim kasmış olsam . Günde anca %3 - % 5 arası bir exp kasardım . Yani anlıcan . Sen geçmiş konulara göz at . Ordaki açıklamaları oku .

arkadaşa matematik kursu al demişssin. http://forum.warrocktr.com/Konu-Bana-pow...z1Xp91w8wf şu konudaki açıklamaları ve benim yorumuma bi bakın. arkadaşın güzel matematiği.

Kardeşim hesap çalındığı zaman Power Level yapıldıysa benim suçum ne ? Çalan kişi 15 gün boyunca neler yaptı nerden bilicem ben . Son kez uyarıyorum . Haksız suçlama yapmayın . Aksi taktirde Forum Kuralları dışına çıkıyorsunuz . Sorunun varsa Özel'den iletişime geç .
(09-13-2011 11:49 AM)JinKazama Yazılan: [ -> ]adam günde 12 saat zombi oynuyorum diyor. naptığını bi allah bide kendisi bilir boşverin.

Arkadaşın zombie kayıtlarına hiç baktınızmı?
kararsız kaldım bende
(09-13-2011 09:52 AM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Olabilir adam iyi kasar yani 17 günde alınabilir.

Alır kafasını.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler