Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gamerfirst Forum Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Gönderdiğimiz Maillere Bakabiliyormuyuz Bir türlü Bulamadım. Bayağı Ss Göndermiştim Sonuç Alındımı Diye Bakıcaktım. Gönderdiğim Ssleride Silmişim Smile
Kaç kez okudum ama anlamadım ne demek istediğini, ticket cevabının nereye geldiğini mi öğrenmek istiyosun?
Bende birşey anlayamadım Ss.gif
Karışık Anlattım Sanırım.
Moderatörlere Özelden SS Gönderdim. Gönderdiğim Mesajı Bulamıyorum Acaba Gönderilen ÖM ler Kaydedilmiyormu
(09-12-2011 11:21 PM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ]Karışık Anlattım Sanırım.
Moderatörlere Özelden SS Gönderdim. Gönderdiğim Mesajı Bulamıyorum Acaba Gönderilen ÖM ler Kaydedilmiyormu

Mesajı yollarken alt kısımda bir seçenek olması lazım tam hatırlamıyorum ona tıkladığın zaman öm'lerini kaydeder, öteki türlü kaydetmiyor.
(09-12-2011 11:51 PM)GöktuğKara Yazılan: [ -> ]
(09-12-2011 11:21 PM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ]Karışık Anlattım Sanırım.

Mesajı yollarken alt kısımda bir seçenek olması lazım tam hatırlamıyorum ona tıkladığın zaman öm'lerini kaydeder, öteki türlü kaydetmiyor.

Bilgi İçin Teşekkürler. Benimkiler Kaydedilmemiş.
Bende bulamıyordum ama buldum teşekkürler.
Referans Adresler