Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dxdiag GPU yu hatalı gösteriyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Sümükcü

Arkadaşlar 2 gb ekran kartım var fakat 1700 küsür gösteriyor.Lütfen yardım edin.

Not:Alakasız yorum yapanı savcılığa şikayet edeceğim.

Not2 : Paylaşımsızdır.
Driver varsa silip yüklemeyi denermisin bir.

Birde sürücü güncelmi ona bak.
http://forum.donanimhaber.com/m_52305334/tm.htm buraya bak aynı sorun bundada var dxdiag yazılımsal sorunlu olabilir Ss.gifSs.gif
Kardeşim bildiğim kadarıyla sistem ram , ekran kartı ve benzeri uygulamaların bir kısmını paylaşımsız olmasını dikkate almaksızın ayrı bir işlem için kullanır. Veya şöyle olabilir ki büyük ihtimalle öyle ;

Orada yazan rakamı dikkate alma , aslında 2gb olarak tamamını kullanır. victory.gif

Sümükcü

[Resim: ssadsaati.th.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

beyler paylaşımsız ama nedne böyle anlamıyorum.
(09-12-2011 08:21 PM)Sümükcü Yazılan: [ -> ]beyler paylaşımsız ama nedne böyle anlamıyorum.

Kardeşim sen kafanı takma oraya dediğim gibi orada gözüken rakam önemli değil. Ekran kartı tamamını kullanır.

Sümükcü

Ama kardeş 32 bit yüklüyken 3048 mb olarak gösteriyordu.

Sümükcü

(09-12-2011 09:02 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]
(09-12-2011 08:43 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Tamamını kullanır. Savcılığa nolur şikayet etme beni abi nolur Big Grin Big Grin Big Grin

savcılığa şikayet etse savcılık buna bi tarafıyla güler Big Grin

Şikayet etsem bi tarafına bir şey girer ama burada söylemeyim.
(09-12-2011 09:37 PM)Sümükcü Yazılan: [ -> ]
(09-12-2011 08:43 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Tamamını kullanır. Savcılığa nolur şikayet etme beni abi nolur Big Grin Big Grin Big Grin

bak çocuğum belanı arıyorsan git başka birinde ara Wink bu arada hadi şikayet etsene çok merak ettim Big Grin

Sümükcü

(09-12-2011 09:54 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]

bak çocuğum belanı arıyorsan git başka birinde ara Wink bu arada hadi şikayet etsene çok merak ettim Big Grin

Çocuk sensin..Şaka maksatlı yazdığım bir yorumu ne hale getirdin.Post kasmak için anlamadığı konulara mesaj atan bir sürü adam var...Sen de onlardan birisin..
(09-12-2011 10:01 PM)Sümükcü Yazılan: [ -> ]
(09-12-2011 09:54 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]

Çocuk sensin..Şaka maksatlı yazdığım bir yorumu ne hale getirdin.Post kasmak için anlamadığı konulara mesaj atan bir sürü adam var...Sen de onlardan birisin..

ben de şaka maksatlı bir yorum yazdım, senin yazdığın cevaba bak
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler