Çözülmüş sorunlara baktım denedim olmadı.
Oyunda kasma değil donma oluyor yani normal oynuyorsun bir donuyor bazen 1 bazen 2 basen saniyelik bile değil donuyor ve takla attıysan atmamış gibi kabul ediliyor hele karşına adam çıktığı zaman bu olay sadece warrockta oluyor diğer tüm oyunlar son kalite kasmadan oynuyorum gerek online gerek single.
Pc
i3 işlemci 2,53 ghz
3 gb ram
2 gb 128 bit ati
laptop şarjda soğutucuda takılı bir şekilde bu olanlar.
La olum yürü git sil konuyu burda biz kasmasın diye pc ye klima taktırıyoruz gelmiş donma diyo,genel sorun
(09-12-2011 06:04 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]La olum yürü git sil konuyu burda biz kasmasın diye pc ye klima taktırıyoruz gelmiş donma diyo,genel sorun
Pc ne olan sinirini benden çıkarma yardım edemiceksen sus kuyruk acının etkilerini duymak zorunda değilim.Genel sorun diyorsun oynayan arkadaşlarımda bir tek bende var cahal bilmiyorsan yorma nöronlarını zaten azlar.
(09-12-2011 06:10 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ] (09-12-2011 06:09 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ] (09-12-2011 06:04 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]La olum yürü git sil konuyu burda biz kasmasın diye pc ye klima taktırıyoruz gelmiş donma diyo,genel sorun
Pc ne olan sinirini benden çıkarma yardım edemiceksen sus kuyruk acının etkilerini duymak zorunda değilim.Genel sorun diyorsun oynayan arkadaşlarımda bir tek bende var cahal bilmiyorsan yorma nöronlarını zaten azlar.
Olum sen aptalmısın?
Lan vitamin israfı eskiden yoktu 1 haftadır böyle ve kimsede yok bir tek bende yor o son kalan nöronlarını beni anlamak için aynştayn.Genel sorun felan değil bu bir tek bende benim gibi bir kaç kişi daha olabilir ama bu sorun çevremde bir tek bende sana ne dedim yardım edemiyeceksen sus neresini anlamıyorsun.Konu silinecek tartışma yüzünden sadece sus senden tek isteğim bu etme yardım felanda edemiyorsun zaten.
Tamam yav atar yapmayın birbirinize Kaya sende git bi duş al

(09-12-2011 06:26 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Tamam yav atar yapmayın birbirinize Kaya sende git bi duş al 
Sana noluyo oyuna girmiyon bişi etmiyon noluyo sağa noluyo

terledim gene alırım sen yeterki iste

Genel sorun kaya

Bu sorunun çözümü yok diye biliyorum ama o donma bende yok garantiden çıkmadıysa bilgisayarı bir temizle derim.
bende de kasma yok ama donma var, 5 dakikada bir 1 saniyeliğine donuyor genelde yüksek yerlere çıkarken ve takla atarken oluyor ama bence fazla önemli bir şey değil

Bende el yeniden başlayınca mariende niu da çatıya çıkmak için zıplıyınca donuyo aşağı düşüyorum