Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bad Company 2 Sniper Skor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Az önce full sniper ile yapmış olduğum skor. Aslında 22-2 olacaktı ama oyun sonuna attığım bomba geri sekip bana gelince 22-3 oldu Smile
GOL 4 ever!

Bu arada Total score çıkmamış 8-10 bin bişeydi oda.

[attachment=4288]
[attachment=4289]
dışarıdan fotoğraf çekilmiş gibi gözüküyor Ss.gif
(09-12-2011 05:25 PM)tdfcaptain Yazılan: [ -> ]dışarıdan fotoğraf çekilmiş gibi gözüküyor Ss.gif

Oyunda SS alınmıyor o yüzden oyun sonu ekranını makineyle çekmek gerekli Smile
(09-12-2011 05:26 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(09-12-2011 05:25 PM)tdfcaptain Yazılan: [ -> ]dışarıdan fotoğraf çekilmiş gibi gözüküyor Ss.gif

Oyunda SS alınmıyor o yüzden oyun sonu ekranını makineyle çekmek gerekli Smile

aslında alınabilir print screen düğmesine basınca(ss alınınca)painte git düzenden yapıştıra bas ss hazır oluyor.
hacı print screen ile al ssyi painte aktar ? olmuyomu öyle ? o tuşun işlevi o çünki Big Grin
Dünkü çocuk değiliz biliyorum heralde painte aktarmayı Smile Painte falan kopyalayınca görüntü çıkmıyor. Koruma yapmışlar sanırım sslere.
(09-12-2011 05:32 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Dünkü çocuk değiliz biliyorum heralde painte aktarmayı Smile Painte falan kopyalayınca görüntü çıkmıyor. Koruma yapmışlar sanırım sslere.

adamların garezimi var saçma olmuş ss alamamak Big Grin neyse anlamam ama tebrik kondurdum
steam kurup oyunu steamde gösterin. sonra f12 ile ss alabilirsiniz.

TaTy

SS almak için BAd Company 2 de Fraps gibi bir program olması lazım.Yoksa aldığınız SS paint gibi programlarda siyah çıkıyor.

Skora gelirsek Conquestte 80 e 10 lu skorum vardı serverdan atmıştı server sahibi.Ayrıca normal bir oyunda 40+ lı skorlar yapıyoruz Kutay Smile Tabi server sahibi olunca istediğini yapıyorsun.
Bende de var 30+ lık skorlar ama genelde mg3, f2000,cg ile falan yapıyorum. Sniperla da oldu 30 luk skorlarım ama death fazla kaçıyodu hep Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler