Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rekorlar Albümü Hakkında.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(09-12-2011 03:55 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(09-12-2011 03:50 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]
(09-12-2011 03:39 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Hemen bakıyorum önceden düzgündü ama ayarlarım şimdi sorun değil Smile

Önceden düzgündü çünkü ben düzenliyodum Big Grin

ee bırakmasaydın kardeşim o zaman görevini ben olduğum zamanda düzgündü sadece karışıklık olmuş o da ufacık bi hata Smile

Bırakırım ben gardaş.
ödül verileceği zaman ilgili bölümü ben baştan aşağı inceliyorum zaten ama o bölüme bakan modların tabii bundan sonra daha titiz olması lazım
Forum sakin moderatör dikkatli olsa nolucak ?
Benim yazdıklarım şaka amaçlıydı beyler moderatörler ve yöneticiler ellerinden geldiğini yapıyor ama sanırım biraz karıştırmış olur böyle insanlık hali Smile
(09-12-2011 04:31 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Benim yazdıklarım şaka amaçlıydı beyler moderatörler ve yöneticiler ellerinden geldiğini yapıyor ama sanırım biraz karıştırmış olur böyle insanlık hali Smile

Sende bir kere konuyu öyle bir yere taşımıştınki teamspeak'a Big Grin Big Grin
Herkez yarılmıştı Big GrinBig Grin
(09-12-2011 05:49 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]
(09-12-2011 04:31 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Benim yazdıklarım şaka amaçlıydı beyler moderatörler ve yöneticiler ellerinden geldiğini yapıyor ama sanırım biraz karıştırmış olur böyle insanlık hali Smile

Sende bir kere konuyu öyle bir yere taşımıştınki teamspeak'a Big Grin Big Grin
Herkez yarılmıştı Big GrinBig Grin

Benle takıl, kop. Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler