2.sezonda ferrariye transfer oldum adam olun
Neyse orada iki reno kamil kamil çarpışıyor orada manevra yapmam benide yarıştan koparır. Peki ben neden penalty aldım o iki aracın arasından çıktım hemen penaltı geldi
Soran olursa burası bahreyn pisti.
furkan bırak oynama valla diyom bak fia ya şikayet ederim jean todd amcama söylerim bırak şunu hem oynicaksanda f1 challenge 99-02 oyna daha çok yama yükleniyor
sarı bayrak ihlali yapmış olabilirsin veya kazaya girdiğin içinde olabilir. Oradan temkinli ve yavaşlayıp geçmen lazımken tam gaz aralarına dalmışsın =D
(09-12-2011 12:37 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]sarı bayrak ihlali yapmış olabilirsin veya kazaya girdiğin içinde olabilir. Oradan temkinli ve yavaşlayıp geçmen lazımken tam gaz aralarına dalmışsın =D
Turgay abi adam 2. sezon sıralama turlarında 3. veya daha önde yarışıda 2. yada daha önde istiyo bende o an 5.yim 2 tur kaldı ondan gaza basıyorum
Orda 2 renodan biri havaya kalkıyor ya. Sen onun altından geçtiğin için penaltı almamışsındır büyük ihtimalle. Fark ettimde öbür renoya arkadan çarpıp adamı 180 derece döndürmüşsün oha ordan almışındır kesin
Evet altından geçtiğin araçla bir alakası yok, önde aracı toparlayıp yoluna devam etmek üzere olan renault'a arkadan temas edip spin atmasını sağlamışsın aldığın penalty o yüzden.