Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arkadaşlar böle şey olurmu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben ptt gitmiştim.Pre almaya oyun için ve 18 yaş altına oyun için bişi yapmıyoruz dedi.Yaşlı teyze zaten.Ondan sonra bu seferlik olsun dedi ama bida yapmam dedi böle şeymi var devletin ptt si bana nasıl karışabilir ben orda kimlikle gelmişim para yatıyorum özden abinin hesabına gelmiş bana ne diyor.Bida ptt ile alışveriş yapılmıcakmı yani bu nedir.Şakamı bu ne?
Olurr olurrrr Big Grin
18+ birinden tc kimilk alman gerekecek Smile bu uygulama 5 aydan fazla süredir böyle benim bildiğim.
oyun için demene ne gerek var havale yapıyorum diceksin ?
(02-16-2010 08:27 PM)Özgün Erdoğan Yazılan: [ -> ]18+ birinden tc kimilk alman gerekecek Smile bu uygulama 5 aydan fazla süredir böyle benim bildiğim.

Gerekiyorsa alırızda babamızın annemizin kimliğini babam vermiş parasını annemisin babammısın ya ptt ciye bak.
(02-16-2010 08:28 PM)kenangunay Yazılan: [ -> ]oyun için demene ne gerek var havale yapıyorum diceksin ?

Oyun için demedim abi bana dedi 18 yaşını doldurmamıssın ne alıcaksın dedi bende premium dedim şu oyun demi dedi ondan sonra dedi bana ters ters
başka ptt mi yok yaşın küçükse pederle git dicem pederin haberi varmı oyuna para yatırdığından? Big Grin
ben 15 yaşındaıym gidip direk yatırıyorum halla halla birşeyde demiyorlar kendi tc mi veriyorum Ss.gif
Bir tek para çekerken yaşımı sorun ettiler oda bu martta sona eriyor Big Grin
Big Grin Garip. Bu yüzden ATM daha iyi ya yaş sınırı yok ek ücrette almıyor...
+18 yaşından küçüklerde yatırabilir ama tc kimliğini vermesi gerekir.+18 den küçüksün die nedemek kardeş.başka ptt ye git o kadın cahilBig Grin.ben 800 g1 aldım üstüne yarın gittim,pre aldım,öle bişey yok +18 den küçüklerden t.c kimliğini istiyor sace..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler