Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar İle İlgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Özür dilerim ;
Arkadaşlar ben bilgisayarı açtım ilk herşey normaldi sonra bilgisayar iyice kasmaya başladı bende beklemeye alıyım dedim içeri gidicektim. Bastım bi defa girmedi 2.ye bastım girdi ve girer girmez çıktı bir anda çok ses çıkarmaya başladı hani süpürge makinası çalışır gibi. Neden olabilir ? Pervaneler tozlandığından mı ? Birde Kasanın üstünde turuncu ışık var ya güç ışığı o sürekli yanıyor. Güç yetersizliğinden mi ? Bilgisayarı alalı 2 sene oldu hiçbirşeyine ellemedim ne içini açtım temizledim nede format attım herhangi birşeyini dahi yenilemedim. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
pervane tozlanmış dostum aynı sorun bendede var . Smile
ses çıkarmasının nedeni ya tozlandığından ya da herhangi bir kablonun fana çarpmasındandır, turuncu ışığa bir şey diyemem, daha detaylı bilgi için teknoloji forumlarına(donanımhaber) yazmalısın
Muhtemelen fanlardandır bi temizleyip dene derim.
Fanın dönen pervanesine kablo çarpıyordur yada toz'dan ve fazla ısınmadan olabilir.
Oha 2 senedir temizlemezsen öyle olur tabi patlatıcan mı bilgisayarı ? Big Grin

Ben 3 yıl temizlemedim sonra bi temizledim içinden çamur akıyodu maşallah Big GrinBig Grin
(09-12-2011 03:29 AM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Oha 2 senedir temizlemezsen öyle olur tabi patlatıcan mı bilgisayarı ? Big Grin

Ben 3 yıl temizlemedim sonra bi temizledim içinden çamur akıyodu maşallah Big GrinBig Grin

Benim daha 1 senem var yani Big Grin
Şuan ses yok ama yarın falan temizlerim pervaneyi
Referans Adresler