Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: tdfcaptain 199 puan!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Zordu ama başardım Smile

Aug ve pxler sağolsun Smile

[Resim: 1005.jpg]
200 e gelememişsin yine Big Grin
O adam neden oyle normalden daha fazla parlıyor acaba Smile bilenler biliyor..
(09-12-2011 12:50 AM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]200 e gelememişsin yine Big Grin

aynen ya Big Grin Big Grin
Tebrikler Smile
(09-12-2011 12:51 AM)mastrola Yazılan: [ -> ]O adam neden oyle normalden daha fazla parlıyor acaba Smile bilenler biliyor..

Bendede oluyor aynı şey. Ekran kartı dicemde. Ben on-board kullanıyorum.
(09-12-2011 12:51 AM)mastrola Yazılan: [ -> ]O adam neden oyle normalden daha fazla parlıyor acaba :) bilenler biliyor..

kardeş bu konudan bıktım artık ya.herkese açıklamaktan bıktım.Doğru söylüyorsunuz belki parlak ancak bu konuyu konu açarak belirttim bu parlaklığın sebebi nedir diye.Slapnippy(Can abi)tw istedi problemine bakayım diye sonra girdi baktı birşey bulamadı.O da anlamadı..
Bu konuyu son kez açıklayışım olmuştur bilginize..
Kusura bakma kardeş biliyorsun güven olmuyor kimseye artık oyunda zaten kim yaparsada kendine yapıyor tekrar kusura bakma.
(09-12-2011 12:54 AM)mastrola Yazılan: [ -> ]Kusura bakma kardeş biliyorsun güven olmuyor kimseye artık oyunda zaten kim yaparsada kendine yapıyor tekrar kusura bakma.

bıktım kardeş gerçekten bu konuyu kaçıncı kez açıklayışım buradakiler biliyor.Neyse boşver.
Burda gelip artislik yapma 6 lvl hesabımı görünce kaçtın hemen Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler