(09-12-2011 01:41 AM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ] (09-12-2011 01:18 AM)wasilipr0rusher Yazılan: [ -> ]hehehe t bomb'umu bitmiş 
O adamın bütüüüüüün itemleri biter ama t-bomb'u asla bitmez. İsterse 8000g1 olsun t-bomb o yine alır.
hehehe oda doğru

Adam güzel oynuyor ama laf yok oynayışına.
herif bi adam gördü mü elindeki silahi bırakıp t-bombla kovalıyor adamı
(09-12-2011 12:53 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Adam t bomb'ama laf etme anama laf et diyor.
Gayet doğru..
beyler adamla konuştunuzmu ? veya gerçekte tanıyor musunuz adam oyun delisi bu gerçek ama Allahsızın teki gibi laflar bunu tanıyamadan söyleyemezsiniz adam sizinle konuşmak istemiyor siz üstüne gittikçe küfür ediyor oyunda kimseyle arkadaş değil burası belli hiçbir klanada girmiyor ama bu onun gerçekteki hayatında etken değildir bunu tanıyanlar dışında kimse bilemez.
Bu h@nifiyi bu oyunda benden daha iyi tanıyan birisi yoktur.Hayat hikayesi ise garip

Ben tanımıyordum asosyal dedim benim hakaretlerim çok özeldir kimsede bulunmaz neyse dedim ama onun öyle bir tip olduğunu bilmiyordum insanların yaşam stillleriyle alay etme dedi neyse sonra anladım öle biri olduğunu kendisinede bide asosyal demem hakaret ettirmeye zorlarsa başka birşey söylerim

Bir kaç kere oynadım hanifiyle odada allahsız falan dediler ben allahsız değilim onlar beni sinir ettiler bir anda çıktı ağzımdan o söz yazdı
O adamın bilgisayarında hack deposu var diyorlar team viever'den girmişler bir aralar warrockhit'te yayınlanmıştı sanırsam.