Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sapık Baba !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Akçay'da yaşayan N.S. (63), kızı S.S.'ye cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile jandarma tarafından gözaltına alındı. Eşinden ayrıldıktan sonra kızı ile aynı evde yaşamaya devam eden baba N.S., kızının şikayeti üzerinde sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

[Resim: sapik-baba.jpg]

BABASININ SESİNİ KAYDETTİ
S.S.'nin babasına alkol aldırdıktan sonra, "Kızlığını bozmadan sevdim, okşadım" ifadesini kayda aldığı ve bununla savcılığa şikayette bulunduğu iddia edildi. Olay sonrası, S.S.'nin Balıkesir Yetiştirme Yurdu'na verildiği, ancak orada yaşama şartlarının kötü olduğu ve uyuşturucu kullandığı iddiası ile S.S.'nin Zeytinli Jandarma Komutanlığı'na gelerek ailesinden bir kişiye teslim edilmesini istediği öğrenildi. Ancak ailesinden de hiç kimsenin yanına almak istemediği S.S.'nin yeniden Balıkesir Yetiştirme Yurdu'na teslim edildiği belirtildi.
Allah Belasını Versin.
(09-11-2011 09:19 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Allah Belasını Versin.

Amin.!
(09-11-2011 09:19 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Allah Belasını Versin.

Aminn
Şimdi öyle demeyin!Böyle hastalıklar var ismini unuttum ama kanbağı olan kişilere yani en yakın aileden olan kişilere bile cinsellik duyabilen bir hastalık var bu yüzdün adamın durumunada yazık!
Ama adamın yaptığını savunmuyorum!
omg t-bomb la uçuralım onu Big Grin
onu allaha havale ediyorum allah ona ne ceza verecekse vermiştir zaten
Hani diyoruz ya devamlı ; "Bu devirde babana bile güvenmiyeceksin." harbi doğruymuş yani.
(09-11-2011 11:49 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Hani diyoruz ya devamlı ; "Bu devirde babana bile güvenmiyeceksin." harbi doğruymuş yani.

Aynen öyle.
Bunu gibilerini boşuna hapis'e atıp yer tutmasınlar. Direk assınlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler