Sevmiyorum bu herifi, sevmiyorum. Schumi'nin çıkması lazımdı o podyuma ve pit'e girmeseydi orada olacaktı. Schumi bize ne söylüyor biliyor musunuz? Altıma hızlı bir motor verin ve size efsaneyi tekrar yaşatayım diyor. Ama biz anlamıyoruz.
Schumi'yi eskiden sevmezdim McLaren'ciydim hep hoş hala öyle bir şeyim ama adam gelmiş 40 küsür yaşına mükemmel olmayan bir araçla yarışıyor ne bileyim adama kanım inanılmaz ısındı. Heleki Canada'daki Montreal pistindeki o yarış öyle böyle değildi. Güvenlik aracından sonra 2. olan Schumi'nin Vettel'e 1.lik için yaptığı atak sırasında spikerin "Kurt geliyor, Kurt saldırıyor" ve hemen ardından "Bu galibiyete Schumi'nin Vettel'dan daha çok ihtiyacı var" sözlerinden sonra adama olan sempatim tavan yapmış durumda.
(09-11-2011 06:09 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Schumi'yi eskiden sevmezdim McLaren'ciydim hep hoş hala öyle bir şeyim ama adam gelmiş 40 küsür yaşına mükemmel olmayan bir araçla yarışıyor ne bileyim adama kanım inanılmaz ısındı. Heleki Canada'daki Montreal pistindeki o yarış öyle böyle değildi. Güvenlik aracından sonra 2. olan Schumi'nin Vettel'e 1.lik için yaptığı atak sırasında spikerin "Kurt geliyor, Kurt saldırıyor" ve hemen ardından "Bu galibiyete Schumi'nin Vettel'dan daha çok ihtiyacı var" sözlerinden sonra adama olan sempatim tavan yapmış durumda.
Serhan Acar öyle sempati duymamızı sağlayacak yorumlara imza atıyor fakat Schumi gerçekten Mercedes'ten McLaren Mercedes'e terfi etmeli, gerçekten.