Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield Play4Free'den birkaç SS
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet arkadaşlar Warrocktan yatay geçiş yaparak başladığım ( Smile )güncel yeni -7 ay falan oldu ilk çıkalı Smile - fps oyunu BF P4f den çektiğim bir kaç ekran görüntüsünü siz değerli wtr üyeleriyle de paylaşmak istedim. Warrock'taki hack ve lag sorunundan bıkanlar ve ücretsiz kaliteli bir oyun arayanlara ilk tavsiyemdir BFP4F. Buyrun:

[Resim: 9133.jpg]

[Resim: 9146.jpg]

[Resim: 9160.jpg]

[Resim: 9169.jpg]

[Resim: 9183.jpg]

[Resim: 9269.jpg]

[Resim: 9279.jpg]

[Resim: 9292.jpg]

[Resim: 9194.jpg]
warrock daha kaliteli gibi Big Grin
Bi' kaç önce oynardık, o kadar sarmadı.
warrocku degişmem ben bu oyuna Big Grin
(09-11-2011 02:44 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]nerden indirdin üylik falan söyler misin

Oyun için gerekli olan her şeyi resmi sitesinden yapıyorsun. battlefield.play4free.com/en/ bu siteye girdiğinde "3 steps to play4free" diye bir kutu göreceksin sağda. Ordan adımları takip ederek üyelik alıyorsun. Son adımda oyunun indirilmesi için gerekli olan bir eklenti kuruluyor. Ve senin onayınla oyun bilgisayarına indilip otomatik olarak kuruluyor. Oyuna giriş yaparken önce siteye üye girişi yapıp, ordan "Play Now" a basarak oyuna başlayacaksın. Bu yüzden tarayacı olarak tavsiyem Firefox kullanmandır. Oyuna gelmeye karar verdiyse kurulumu yaptıktan sonra tekrar irtibat kur benle, oyun hakkında yardımcı olurum. Kolay gelsin Smile
(09-11-2011 02:50 PM)Burak A. Yazılan: [ -> ]
(09-11-2011 02:44 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]nerden indirdin üylik falan söyler misin

Oyun için gerekli olan her şeyi resmi sitesinden yapıyorsun. battlefield.play4free.com/en/ bu siteye girdiğinde "3 steps to play4free" diye bir kutu göreceksin sağda. Ordan adımları takip ederek üyelik alıyorsun. Son adımda oyunun indirilmesi için gerekli olan bir eklenti kuruluyor. Ve senin onayınla oyun bilgisayarına indilip otomatik olarak kuruluyor. Oyuna giriş yaparken önce siteye üye girişi yapıp, ordan "Play Now" a basarak oyuna başlayacaksın. Bu yüzden tarayacı olarak tavsiyem Firefox kullanmandır. Oyuna gelmeye karar verdiyse kurulumu yaptıktan sonra tekrar irtibat kur benle, oyun hakkında yardımcı olurum. Kolay gelsin Smile

Teşekkürler Smile
battlefield 3 ü bekliyorum ben Smile
Bad company 2 akar beyler artı BF3'te de çıkıyor zaten Big Grin
Üyeliğim var ama hatırlamıyorum sarmadı beni pek
17 level'e kadar geldim.KD sistemi yoktu o zamanlar yaptığım killer boşa gittiğinden bırakmıştım.KD sistemi eklendimi ? Betasında oynadım oyunu özel karakter vardı.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler