09-11-2011, 12:59 PM
muratkarax adlı hesaptan . Şahışlara edilen küfürlerden dolayı hepsinden ayrı ayrı özür dilerim . Ayrıca "Yaşasın PKK " Gibi kelimeler kullanılmış ve kuvayi milleye clanının odalarına girmiş . Onlarada aynısı yapmış küfür etmiş . Onların odasında hack açmış. Bütün bunlardan ben sorumlu değilim ama . Hesap bana ait olduğu için . Hepsiden özür diliyorum .
Hesabım Açılması ve itemlerin ve dinarın geri yüklenmesi hakkında ;
G1-Maximus bu konuda yardımcı olucak . Önce hesap güvenliği sağlanıcak ve daha sonra item ve dinarın yüklenmesi gibi bir durum olabilir die aramızda bir diyalog geçti. Hesabın bana ait olduğuna dahil gerekli bilgileri Ticket attım . Müşteri servisi çalışanları gözden geçirdikten sonra . Hesap açılıcaktır . Bundan sonra hesabımı kendim oynucam.
Saygılarımla -MurakKara
Hesabım Açılması ve itemlerin ve dinarın geri yüklenmesi hakkında ;
G1-Maximus bu konuda yardımcı olucak . Önce hesap güvenliği sağlanıcak ve daha sonra item ve dinarın yüklenmesi gibi bir durum olabilir die aramızda bir diyalog geçti. Hesabın bana ait olduğuna dahil gerekli bilgileri Ticket attım . Müşteri servisi çalışanları gözden geçirdikten sonra . Hesap açılıcaktır . Bundan sonra hesabımı kendim oynucam.
Saygılarımla -MurakKara
D![[Resim: 7401.png]](http://c1109.hizliresim.com/11/9/11/7401.png)