Fisi şuan Ferrari'de test pilotu. Ayrıca senin penaltı almanın sebebi muhtemelen "causing collision". Yarış anında birisine çarparsan "causing collision" uyarısı yani "kazaya sebebiyet verme" gibisinden bir uyarı alırsın. Eğerki bu tutumuna devam edersen ceza alırsın. Lakin kasti bir kaza yaparsan yani yarış kurallarına aykırı kullanırsan direk ceza alırsın. Sen Renault'a çarptığın için direk Penalty, yanlış görmediysem ucundanda Mercedes'e dokundurduğun için birikmiş uyarıların sebebiyle ondanda bir ceza almışsın veya o kazadan sonra "cut track" de almış olabilirsin ceza aldığın zaman yukarıda ne cezası aldığın yazar.
Bu arada öyle hanzo gibi kullanma arabayı =D
Bugün ki İtalya Grand Prix'in de izlemek isterdim Fisichella'yı. Sutil ile birlikte. Her neyse kalbimiz Lewis Hamilton ile her daim. Felipe Massa'yı da merak ediyorum tabii ki.
vettel genee şampiyon bence

Konu dışı:
Olm Webber, Vettel RedBull takımı varken Fisichella, Hamilton'ın sözü geçer mi

(09-11-2011 01:53 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Konu dışı:
Renault'tan nefret ediyorum. Sadece egzost sisteminden gelen ses iyi, gerisi iğrenç. Webber ve Vettel'i de hiç sevmem lan.
(09-11-2011 01:56 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ] (09-11-2011 01:53 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Konu dışı:
Renault'tan nefret ediyorum. Sadece egzost sisteminden gelen ses iyi, gerisi iğrenç. Webber ve Vettel'i de hiç sevmem lan.
RedBull'un Renault'ları bi garip yaa. Abi dandik bi Renault nası o şekilde gidebilir anlamıyorum. Modifikasyon desen nereye kadar
Lotus motoru var abi, modifiye edilmiş, modernize edilmiş bir Lotus motoru. Ama nasıl bir motor hiçbir fikrim yok.
makyajda bi yere kadar

Denedim ben 14. corner cutting de penalty veriyo , bide turgay abi telsizden de galiba adam sölüyor sakin sür diye